Gezondheid

Vitaelife Pharma Vitamin D3 – de prijs, waar te kopen, capsules

Om de volledige functionaliteit van alle systemen van het lichaam te garanderen moet verschillende stoffen, omdat hun tekort verstoort de metabole processen.

Een bijzondere rol in de gezondheid van de mens gegeven wordt van vitamine D3 – wat is dat voor vrouwen, kunt u hieronder vinden. De wetenschappelijke naam van dit vet oplosbare verbinding is cholecalciferol. Het bevat Spetsreportazh en voedsel.

Cholecalciferol is betrokken bij de biologische processen. Het tekort schaadt menselijke prestaties en provoceert ziekte. Laten we bespreken waarom het lichaam heeft vitamine D3.

 • Skeleton. In deze structuur de stof verantwoordelijk voor de absorptie van calcium en magnesium die bot- en tandweefsel vormen. Regelt ook de verhouding van calcium en fosfor en bevordert de afvoer van mineralen in het skeletsysteem.
 • Immuniteit. Wanneer een voldoende hoeveelheid van het beenmerg synthetiseert een volwaardige immuuncellen. Het lichaam van de verdediging stijgen.
 • zenuwstelsel. Hier vitamine D3 past het niveau van calcium, dat vlotte doorstroming van zenuwimpulsen waarborgt. De mogelijkheid van behandeling van multiple sclerose met behulp van vetoplosbare product als gevolg van het vermogen van het actieve bestanddeel voor de regeneratie van zenuw membranen.
 • Het endocriene systeem. In de glandulaire omgeving normaliseert D3 de synthese van insuline en glucose in het bloed.
 • De groei van cellen. Cholecalciferol ondersteunt de processen van groei en vernieuwing van cellen. Wanneer het wordt opgenomen in het lichaam in voldoende hoeveelheden, het risico van de ontwikkeling van kankercellen in de borst worden minimaal. Outdoor gebruik van calcium verbetert de conditie van de huid psoriasis.

Hoe het gehalte aan vitamine D in het bloed van vrouwen te bepalen en om te weten of het normaal is?

Voor deze patiënt, dient het analyseren van de concentratie van ergocalciferol en cholecalciferol (vitamine D2 en D3). De reacties van de studie arts een diagnose hypervitaminosis of gebrek aan vitamine en beslissen over de wenselijkheid van de benoeming van specreports.

Voor de analyse technici nemen veneuze bloed in de ochtend. Eten voordat je naar de kliniek onmogelijk. De normale waarde van de concentratie van beide vormen van vitamine D worden als 10-40 mkg / l. De optimale dagelijkse inname van cholecalciferol voor vrouwen is:

 1. meisjes – 2,5 tot 5,0 ug of 100 -. 200 IU
 2. Zwangere vrouwen en borstvoeding 10 mcg (400 IU).
 3. Voor de dames – 10-15 mg, d.w.z. 400 -. 600 IU
 4. OL>

  Oorzaken en symptomen van voetschimmel

  De belangrijkste reden voor het gebrek aan vitamine D3 is het gebrek aan zonlicht en bezonning van het pand. Deze problemen zijn bekend aan de inwoners van de koude gebieden, waar een lange winter staat niet toe dat de huid om een ​​bruikbare stof uit zonnestralen te verkrijgen.

  Lees executeu vitamine D beter rekening een volwassene

  Evolutie van het begrotingstekort bijdragen aan factoren zoals:

  1. De behandeling met maagzuurremmers.
  2. Een vegetarisch dieet.
  3. Pathologie van de lever en de nieren.
  4. Age na 50 jaar.
  5. Zwangerschap en GW.
  6. Verkeerde voeding met een gebrek aan rantsoen voor zuivelproducten en visproducten.
  7. OL>

   Bij patiënten met nierinsufficiëntie, de ziekte van Crohn, cystic fibrosis en coeliakie de absorptie van vitamine D3 uit de voeding traag. Dientengevolge, het lichaam lijdt deficiëntie.

   De symptomen van een tekort aan vitamine D bij vrouwen zijn:

 • Osteoporose.
 • Insomnia.
 • Het gebrek aan eetlust.
 • Problemen met visie.
 • Slow genezing van breuken.
 • Brandend gevoel in de orofarynx.
 • Verslechtering van de algemene gezondheid.
 • Zwakke prestaties te wijten aan vermoeidheid.
 • osteomalacie, of verdunning van het botweefsel (skelet klapt als gevolg van uitloging van calcium).

Dieet om het lichaam met vitamine D3

verrijken

Als compensatie voor het gebrek aan cholecalciferol kan zijn na het dieet. Samenstellen van een nieuw dieet vrouwen zouden moeten weten wat voedingsmiddelen bevatten vitamine D3.

A vetoplosbare verbinding rijke in zuivelproducten, plantenboter, eieren, kaas en zeevruchten:

 1. Caviar.
 2. Tuna.
 3. Herring.
 4. makreel.
 5. Algen.
 6. Visolie.
 7. De levertraan.
 8. OL>

  Om het lichaam cholecalciferol verzadigen is nuttig om de gist te nemen, zijn er gerechten met wilde paddestoelen cantharellen, eet vet vlees (eend, varkensvlees), lever, varkensvlees en rundvlees.

  Plantaardig voedsel is slecht aan vitaminen, dus vegetariërs moeten aardappelgerechten, havermout, salades consumeren met peterselie, met brandnetel, paardestaart. In warme tijd van het jaar is het vaak aan te raden om een ​​zonnebad nemen.

  Geneesmiddelen met vitamine D3

  De toepassing van medische vormen van vitamine D3 toont deficiëntie en hypovitaminose. Ze worden voorgeschreven voor de behandeling en preventie van hypocalciëmie, tetanie en rachitis Staten.

  Voldoende stof moet tienermeisjes die nog in ontwikkeling zijn en hun botten voor de normale vorming vereisen natriumcarbonaat producten

  Lees useprivatekey voor vrouwen na 30, 40, 50, 60 jaar -. Dat is beter

  Oudere vrouwen in de menopauze en postmenopauzale vrouwen is een ernstige hormonale veranderingen, gevaarlijke osteoporose. Het nemen van vitamine D3 na 45 jaar voor de preventie van ziekten van het skelet en het onderhoud van de endocriene klieren.

  Farmacologische middelen vitamine D3:

 • Cholecalciferol is natuurlijk vitamine.
 • Psorcutan met calcipotriol – een synthetisch analoog van calcitriol
 • .

 • calcitriol, de actieve vorm van de stof, gesynthetiseerd uit Naturprodukte.
 • vistraan -. Bron van verschillende vormen van vitamine

Grote vraag en gebruiksgemak, Vigantol, Complivit, Nycomed Forte, calcium D3, Centrum, Osteotriol, Natecal D3.

Gebruiksaanwijzing van Aquadetrim en andere middelen met vitamine D3 beschrijft alle gevallen die worden beschouwd indicaties voor het gebruik ervan. Is osteopathie op de achtergrond van metabole aandoeningen, de uitloging van calcium uit botten en tanden, osteomalacie, om verschillende redenen, de herstelperiode na fracturen.

Om het niveau van calcium in het bloed verhogen nadat het medicijn oraal wordt verbruikt voor 1-1,5 maanden. Dagelijkse dosering van 2.000 – 5.000 IE. Herhaalde behandeling van voetschimmel wordt uitgevoerd na een onderbreking van een week uitgevoerd.

Video: calcium is een element voor de botten

.

Als preventieve maatregel vitamine D drinken voor meerdere jaren. De cursussen zijn ontworpen op een 3-4 wekelijkse intervallen van 30 – 60 dagen. Crèmes met vitamine D3 voor patiënten met psoriasis voorgeschreven.

Complex vitamine-mineraalpreparaten mogen aanvragen zichzelf voorkoming voetschimmel (Alphadol calcium, Vittri, Sana-Sol, multi-vitaminen, water geven, enz.). Pasgeboren meisjes voor de preventie van rachitis is het beter om olie-oplossingen van vitamine D te geven.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...