Nieuws

Silane Guard – vloeibaar glas, prijs, officiële site, waar te kopen, origineel, meningen,

Goede dag, vrienden!

De keuze van de beschermende coating voor carrosserie -. Een kwestie van puur persoonlijke voorkeur, financiële draagkracht, relatie met vier wielen vriend in Algemeen

Wie graag rijden op een vuile auto of om veel tijd te besteden aan het wassen van uw auto, dit artikel kan niet lezen.

Degenen die de zorg over het uiterlijk van ijzer, en voor wie de auto -. Niet alleen een vervoermiddel, maar het criterium van succes in het leven geïnteresseerd zullen zijn in de verstrekte informatie

So!

We zullen ons richten op vloeibare glas silaan Guard reviews, die zo controversieel als het interessant is voor uw persoonlijke test.

Teleurstellingen en de hoop van het verleden silaan Guard

Ik ben niet een van de fans van netheid, maar om te rijden in de stad (maar om het land te) voor een vuile auto beschouwd als onfatsoenlijk. Al vele jaren gewassen ik hun auto’s, die vaak veranderen, speciale schuimen, shampoos, gels, omvat verschillende LWA, en dit wordt zowel zelfstandig handen van ervaren professionals gedaan.

Het resultaat was goed, zo niet een, maar een belangrijk nadeel: na een paar dagen de Shine is niet verdwenen, en het stof klampte zich vast aan het lichaam gewassen met een wraak. Hebben geprobeerd alle bestaande professionele en folk remedies, stuitte ik op een interessante advertentie.

Let op! Informatie over het onderwerp:

Om reclame ben ik bevooroordeeld, in de overtuiging dat een goed product altijd op hun kopers te vinden. Begrijp dat de wetten van de economie zijn hard, maar weet je niet breken met vervelende folders die worden ingeleverd in de straat of in de brievenbus gegooid ?! Ik ook … Maar zou niet de auto-eigenaar met 20 jaar ervaring om de nieuwe Japanse technologie, verkocht tegen een zeer aantrekkelijke prijs en veelbelovend 8-12 maanden van Shine en de bescherming van het lichaam tegen stof, zand, vuil passeren.

Truth of fictie?

Progress of een truc van marketing?

ik besloten om in vloeibaar silaan Willson glas Guard, die de hartslag in afwachting van een wonder gemaakt.

De Japanse merk staat bekend om geavanceerde ontwikkelingen op het gebied van tuning, maar de eigenaar van de fles 95 ml Ik begon met de nodige scepsis. Echter, een kleine prijs – minder dan … -. Plus snelle verzending (wat zouden we doen zonder internet ?!) steeg stemming voor het eerste gebruik

Omdat het een gezagsgetrouwe burger en zorgvuldige persoon, heb ik zorgvuldig de instructies en bereidde de auto voor de poetsmiddelen:

  • gewassen met shampoo het lichaam;
  • uitgelijnd microscheuren;
  • glanzend oppervlak;
  • verlost van de olievlekken;
  • gaf de wagen te drogen.

Tot slot het moment van de test! De vloeistof wordt gemakkelijk op een lichaamsdeel met een spons, die is opgenomen in de kit. Dan alle anderen. Na een half uur wordt de gedroogde oplossing wordt gewreven met een speciale doek. Tot mijn verbazing, is de Poolse gemakkelijk verspreid op het oppervlak, zonder veel moeite door te brengen. Na nog een uur u kunt toepassen en wrijf een tweede laag. De fles is net iets meer dan. Wat zal er gebeuren?

Zes maanden later, of samenvatting van happy automobilist.

De zes maanden heb ik na het aanbrengen van het glas, helemaal vergeten over zulke dingen als shampoos, schuim, carwash … de Shine echt duurt in alle weersomstandigheden. Regendruppels naar beneden stromen op een polymeerfilm, waardoor vuil stroken. Het grind en zand die vallen op de deuren, spatborden, laars, sprong, zonder dat de minste schade. Eén keer moest ik hard werken met een borstel, vegen droop verf (ik begonnen met een huis reparatie): Polish is absoluut niet gewist, het bijhouden van de glitter, schittert onder de zon met alle kleuren van de regenboog. Doe mee met de positieve beoordelingen van vloeibaar glas silaan Guard.

Wat je blij dat de meest?

  • Een betaalbare prijs.
  • Handig volume van het flesje.
  • Water-afstotende werking.
  • Zuinig tarief.
  • De duurzaamheid van de coating.

Natuurlijk zijn er ook enkele nadelen: de auto moet grondig worden voorbereid voor het aanbrengen van de poetsmiddelen, de dekking zes maanden later, om te beginnen te vervagen, hoewel de fabrikant aangegeven een periode van 12 maanden van bescherming. Een overdrijving? Waarschijnlijk. Maar zes maanden ging ik nooit meer terug naar de auto te wassen, wassen van de auto zelf, de besteding van tijd en geld om zorg!

Het aanbrengen van een één-component silaan glas Guard vloeistof op basis van silicium, niet alleen beschermt het lichaam tegen kleine krassen, slecht weer, mechanische schade, maar geeft ook het voertuig een verzorgd uiterlijk voor een lange tijd.

Dus als iemand twijfelt – te nemen, zal er geen spijt van! Natuurlijk, laat de link naar de officiële site, waar het gereedschap te kopen.

Dankzij deze blog voor de gelegenheid om hun resultaten met het gebruik van vloeibare silaan glas Guard te delen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...