Schoonheid

Realquit – prijs, adviezen, waar te kopen, opmerkingen,

Realquit is een unieke oplossing voor wie op zoek is naar originele methoden van het wegwerken van nicotine verslaving. Om te praten over de therapeutische massage van de actieve punten als innovatie, is niet nodig, maar het systeem invloed onder de handelsnaam “Teremok kan worden gepositioneerd als innovatieve voor de binnenlandse markt voor dergelijke goederen.

biomagnificatie gezondheid

Realquit is een speciale biomagnificatie dat in bepaalde punten worden op het oor. Sterker nog, het is puur de acupunctuur effect op een persoon die ten laste op sigaretten. Realquit biomagnificatie tegen het roken, volgens beoordelingen , significante invloed op een persoon. Op de officiële website (www Realquit org) houdt rekening met alle nuances met betrekking tot de indeling van de impact op patiënten met een vergelijkbaar type van afhankelijkheid.

De unieke techniek Realquit

Realquit, volgens de instructies voor het gebruik, op basis van de unieke manier – Auriculotherapie. Dit is één van de vele takken van de geneeskunde alternatieve karakter.

Op het moment, wetenschapper neuroloog uit Frankrijk Paul nogie heeft een unieke medische concept gegenereerd. Volgens hem is de Pinna is de verpersoonlijking van de foetus op het moment van de foetale baarmoeder ontwikkeling. Op grond hiervan elk punt is een soort projectie van een orgaan of gehele orgaansystemen.

De gevolgen van deze gevoelige punten anders kan zijn. Arsenal of incentive gereedschap, indrukwekkend -. Specifieke manuele invloed, acupressuur, acupunctuur, blootstelling aan hoge temperaturen, stimulatie door elektrische stromen, directionele effect op het magnetisch veld

Bijna elk type van blootstelling vraagt ​​om een ​​aanzienlijke kosten. Het kost tijd voor de sessie, is het belangrijk om een ​​bevoegde expert die alle problemen van de acupunctuur effect zou weten te vinden. De kosten van deze sessies kunnen ook zeer solide zijn. Hebben Realquit uit Roken, volgens de reviews helpt zo effectief als Slachtoffer in de acupunctuur kantoor

Zie ook: Ziban – van kenmerken, voor- en nadelen product..

Eigenschappen biomagnetisch Realquit

Biomagnetische apparaat in het systeem Realquit uitvoeren van de matige druk naar een bepaald punt op het oppervlak van het uitwendige oor. Dit effect komt overeen met een volledige acupunctuurbehandeling techniek. Idealiter moet er een speciale activering van de cortex gebieden van de hersenen dat de mate van verslaving aan nicotine en plezier te hebben van het proces van het roken regelmatig tabaksproducten te bepalen.

Op www org Realquit is een handleiding in Europen waar u kunt zien de geavanceerde technologie. De menselijke invloed van de twee magneten. Ze zijn bedekt met een speciale gold plating. Dit om te verzekeren dat de eigenschappen van de magneten zijn versterkt ten koste van de juiste geleiding.

Er is nog een addertje onder het gras – het goud niet prikkelend voor de huid weefsel, niet schilderen het niet allergieën en andere onaangename symptomen die kunnen ontstaan ​​veroorzaken. Alle mogelijke nuances werden in aanmerking fabrikanten Realquit reviews, artsen, instructie genomen en feedback van mensen die de magneten hebben gebruikt bevestigen de kwaliteit en veiligheid van deze therapeutische product.

Soortendiversiteit Realquit

De prijs van magneten uit Roken Realquit varieert afhankelijk van de soort.

Er zijn verschillende opties biomagnetisch:

 • Classic coating.
 • Het maken van wit goud.
 • Twee soorten coatings (geproduceerd onder het label Smokeclips).

De eerste optie is te vinden in verschillende maatafwijkingen. Het tweede type magneten biologische effecten worden in een maat. Er zijn geen verschillen tussen deze soorten magneten Realquit beoordelingen bevestigen dit nog veel meer.

Verwerking Realquit

Realquit, de instructie toepassing Europen, is het beter om te dragen 2-5 uur per dag. Magneten worden gebruikt voor 1-2 uur in de ochtend en in de avond. Magneten van verschillende grootte. Het element dat meer aan de achterkant van het oor en de kleinere anderzijds worden geplaatst.

Lefty moet een magneet te plaatsen aan de rechterboezem, rechtshandig aan de rechterzijde. Het punt waar het element gemonteerd is, mits de illustratie in de instructies. Er kan een situatie als PI magneten te plaatsen op het punt waar de persoon begint te onverklaarbare ongemak of zelfs pijn.

mogelijk de gevolgen te gevoelig punt. In dit geval kan de magneet enigszins worden gecompenseerd aan de kant, maar het verblijf binnen specifieke acupunctuur locaties

Zie ook:. Spray tegen het roken Rook de kenmerken en de beschrijving van de drug

Magnets Realquit anti-Roken, zoals bevestigd door beoordelingen, meest relevante eerst 5-8 dagen wanneer pathologische behoefte om een ​​sigaret te roken na de ander zijn piek bereikt. Na verloop van tijd de wens om het verkrijgen van een nieuwe batch van nicotine zal verzwakken. De maximale periode van gebruik tot 4 weken. Trek vervolgens te verminderen en vervolgens verdwijnen helemaal.

Mogelijke contra-indicaties Realquit

Er zijn een aantal specifieke contra-indicaties voor het therapeutisch gebruik van een set van Realquit:

 1. de zwangerschap;
 2. Borstvoeding;
 3. De aanwezigheid van een pacemaker of geïmplanteerde pompen voor de continue afgifte van insuline.
 4. OL>

  Reviews over therapeutisch systeem

  Vitali, 41 jaar: om de magneten Realquit Ik werd aangeraden door mijn broer, die ook een zware roker was net als ik Test. Hij overwon zijn verslaving, dus ik werd geïnspireerd door zijn voorbeeld. Na 3 dagen voelde een merkbaar effect. Na 8 dagen volledig verlaten sigaretten. Het is al meer dan 4 maanden. Terwijl op. Reeds de magneten niet in acute wens om rook ontstond Svyatoslav, 39 jaar. Ik heb vele malen geprobeerd om te stoppen, niet te bereiken voor een sigaret, maar niets werkte. Ik probeerde de meest exotische varianten van de volksgeneeskunde, geëxperimenteerd met de elektronische sigaret en patches, maar hielp me precies Realquit. In eerste instantie geloofde niet dat elke magneten in staat om mijn geest te beheersen zal zijn. Het bleek dat het echt werkt. Al een half jaar niet roken. Erg tevreden.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...