Nieuws

PostureFixerPro – prijs, adviezen, waar te kopen, het origineel, waarom je zou moeten kopen

Het is gebaseerd op het gebruik van statische magnetische velden, het gunstige therapeutische effect is gebaseerd op de amplificatie van metabolische en immunologische processen in de weefsels van het lichaam.

Het is bekend dat magneti succes toegepast in zulke gebieden van geneeskunde orthopedie en cosmetologie.

De inhoud

De voordelen van PostureFixerPro

Het belangrijkste voordeel van magnetische corrector kan worden toegeschreven aan het feit dat het effect ervan op het lichaam is absoluut veilig, in tegenstelling tot andere behandelingen, die verschillende bijwerkingen hebben.

Het effectief om te gaan met pijn in de rug is om de stoep te corrigeren, worstelt met vermoeidheid van de spieren.

Houding corrector werken aan houding te corrigeren, want op het moment van het dragen van het ondersteunt de wervelkolom. Algemene kenmerken zowel vrouwelijke als mannelijke figuren, waardoor het universeel maakt.

Design PostureFixerPro

Door het zorgvuldig opgebouwde ontwerp magnetische houding corrector, is het niet bewegingen belemmeren, waardoor vrij te voelen. Structureel het korset omvat de volgende elementen:

 • een breed lint, zodat u aan te passen aan de gewenste maat;
 • magneten ingebed in de lintcassette horizontaal als verticaal (6 + 6) die werken op de verbetering van de therapeutische eigenschappen van de corrector.

functies en taken PostureFixerPro

Magnets ingebed in het korset, verminderen zwelling en verhoging van de bloedcirculatie.

Het werk aan het verminderen van pijn, het corrigeren van problemen met het zenuwstelsel en cardiovasculaire systemen, het verminderen van spiervermoeidheid.

De belangrijkste functies en doelstellingen van een magnetische corrector omvatten:

 • correctie van de houding;
 • een betere doorbloeding van de spieren;
 • een gunstig effect op de lymfe circulatie;
 • eliminatie of aanzienlijke vermindering van de pijnklachten;
 • en het versterken van de zwakke spiergroepen;
 • de verbetering van de toestand van de spierkorset;
 • de emancipatie van de thoracale wervelkolom;
 • correctie van General fysiologie van de wervelkolom.

Het is belangrijk te onthouden dat, met al zijn gunstige effecten, zijn er een aantal contra-indicaties.

Het gebruik ervan is in de zwangerschap verboden, aanwezigheid van een pacemaker, die overgevoelig zijn voor magnetische werking, evenals bij lage druk.

Om negatieve acties te voorkomen, moet de grootte van de magnetische correctie houding overeenkomen met de werkelijke afmetingen behandeld.

Een herziening van de populaire fabrikanten

Er zijn verschillende toonaangevende bedrijven voor de productie van dergelijke corrigerende korsetten. Elk van hen heeft bepaalde voordelen en nadelen. Denk aan een aantal van hen.

PostureFixerPro (Emson)

Deze zone wordt gekenmerkt door zijn hoge efficiëntie en betaalbare prijs.

Het is vrijwel onzichtbaar kan worden gedragen, en helpt om te gaan met een vlakke achterzijde. Elimineert bukken, en is nuttig voor pijn in de gewrichten, maar onder zijn nadelen zijn dat het niet al te comfortabel om te dragen.

singelband riem gevoelige huid RUB.

Mensen die gebruik hebben gemaakt PostureFixerPro, wees erop dat zoiets nodig is voor diegenen die een overwegend zittend leven leiden, bijvoorbeeld, werken in een kantoor achter een computer, of de jaren van studie, als trouwe metgezellen – stoel en bureau .

Vaak wanneer dergelijke bezigheid is terug in de vorm van een vraagteken, die een snelle vermoeidheid en daaropvolgende pijn en ongemak veroorzaken.

Wat is belangrijk voor de liefhebbers van mooie stukken, in deze volgorde der dingen genoeg niet esthetisch bolle buik. Wanneer u probeert te bukken concealer keert onmiddellijk terug in horizontale positie.

Na deze therapeutische cursus niet langer “een hekel aan om terug te zeuren” en stop zeurende pijn in de onderrug. Hieruit volgt dat een goede korset van invloed op de houding en uitstraling in het algemeen.

Een voordeel is dat rubberen band corset vastgemaakt met klittenband, waardoor het snel en gemakkelijk aan te trekken, en de nodige size.First sok van dit gebied passen gaat gepaard met ongewone gewaarwordingen, de schouder, de nek en het hoofd getrokken terug.

De nadelen van de Posture Ondersteuning bedrijf Emson is dat de gordel riem wreef de gevoelige huid, bijvoorbeeld in de oksels, wat ongemak of pijn. Daarom moet kleding worden op de top van het shirt, en als de winter is het een probleem is dat de zomer maakt het onmogelijk om te gebruiken.

De fabrikanten kunnen melden dat het product kan worden onderworpen aan de hand wassen. Terwijl met een milde zeepoplossing, en vervolgens drogen in een goed geventileerde ruimte.

Opdat de magneten erin genaaid, niet verliezen hun therapeutische eigenschappen, is het noodzakelijk om genoeg ruimte tussen magnetische media zoals schijven, flash apparaten, enz Samenstelling:

 • magneten;
 • hoogwaardige kunststof;
 • katoen.

Magnetische houding (Bradex)

the Same riem biedt Israëlische Tea bedrijf, opgericht in 2000.

Als gevolg van het feit dat de onderneming op de markt is voor ongeveer 10 jaar, lukte het haar keurig op zijn vordering.

De belangrijkste voordelen van het bedrijf zijn producten van hoge kwaliteit en betaalbare prijzen.

Elk product is getest en vervolgens verzonden te koop, die huwelijksmarkt voorkomt.

Samenstelling van het model:

 • magneten;
 • hoogwaardige kunststof;
 • synthetische.

Het product uit Bradex anders dan zijn broer die meer voorzichtig handelt. Het is niet zo wrijft, een analoog Amana, maar de efficiëntie is iets lager. Hij niet in het bezit van een houding, maar het is goed in de wervelkolom. Kan de hele dag gedragen worden.

Anders Magnetic houding bedrijven Bradex en Emson zijn hetzelfde. Beide korsetten hebben klittenband voor een meer nauwkeurige regeling van de grootte.

Cypress (Bradex)

Korset Cypress heeft 12 magneten, die zich langs de ruggengraat en de onderrug.

Hiermee kunt u een uniek magnetisch veld, dat niet alleen bijdraagt ​​tot het rechttrekken van de wervelkolom te maken, maar ook een uitgebreide gunstige effecten op het lichaam.

Door het klittenband de band strak om het lichaam tijdens beweging niet beperken.

De eerste keer sok veroorzaakt wat ongemak, kan het zelfs lijken dat te verwijderen en de gezondheid verbetert aanzienlijk. Maar na enige tijd kreeg het verwachte effect, komt het besef dat het lijden niet voor niets was.

Het is zeer belangrijk om de juiste maat te kiezen. De beste hulp in dit overleg met de arts. Bovendien, kinderen wiens grootte te veranderen snel genoeg na verloop van tijd, kan een nieuwe Cypress nodig. De kosten van Cypress is betaalbaar, en is ongeveer 200-270 ….

Samenstelling van het model:

 • magneten;
 • hoogwaardige kunststof;
 • katoen.

Opgemerkt dient te worden, en een dergelijke populaire fabrikanten van korsetten om houding te corrigeren, als Tonus ELAST en Trivers, Jesann en Orlet. Het gebruik van dergelijke producten heeft goede prestaties.

Straight back zorgt voor een meer zelfvertrouwen en nette uitstraling, de inwendige organen beter begint te functioneren, veel minder pijn aan de wervelkolom.

Regels voor het gebruik van PostureFixerPro

De basisregel van het dragen van dergelijke voorwerpen, zoals hierboven vermeld, is het kiezen van de juiste maat.

Bestel houding corrector deed geen pijn, is het noodzakelijk om dit punt serieus te nemen. Als u een maat kleiner dan vereist te nemen, kan worden gevolgd door nog meer pijn dan ik vroeger was, en in plaats van te verbeteren kunt u alleen provoceren een verergering van de aandoening. Niet te vergeten het feit dat wanneer het lint is het moeilijk om mijn lichaam te duwen, zal het de bloedcirculatie slechter te noemen.

In het geval, als de grootte is meer dan nodig is, de verwachte voordelen van draagbare producten zullen niet. Corrector gewoon niet hun functie uit te voeren.

Contra PostureFixerPro

Het is niet aan te raden om magnetische houding corrector te gebruiken in de volgende gevallen:

 • eigenaardigheid magnetische effecten op het lichaam.
 • Mensen die een pacemaker, het gebruik van dergelijke korsetten is verboden, omdat het magnetisch veld van de corrector nadelige invloed op de functie van een pacemaker kan beïnvloeden.
 • Vrouwen die woonachtig zijn in de staat van de zwangerschap, het gebruik van dergelijke producten wordt afgeraden in verband met een fysiologische eigenaardigheden van de status van het vrouwelijk lichaam in deze periode.
 • Ook is het niet aan te raden in de aanwezigheid van dermatologische problemen, omdat de corrector irritatie van het getroffen gebied van de huid kan veroorzaken.

eigenaar reviews

Maria Kalashnik

Voors:. Hoge prestaties, stopzetting van de pijn in de rug, een betaalbare prijs

Nadelen:. Eerst sok corrector levert een aantal ongemakken

“Sinds ik werk in het kantoor, leiding geven aan een primair sedentaire levensstijl. Na een aantal jaren van dit werk begonnen rugproblemen, in aanvulling op de gebruikelijke scoliose, ontstoken myositis. Altijd dik onder het schouderblad en de wervelkolom. Het is niet vreemd, scheef terug begon voelbaar. overeengekomen dat dit iets te doen, besloten om een ​​afslankend riem. In het begin kon ik niet hem te dragen te kopen, het was enorm ongemakkelijk. Toen begon hij te pin-up van de kinderen, verteld wat te kopen heeft gekocht, en hoe het kwam dat zij daden, dan gaf ik het op. daarna nam hij zijn wil tot een vuist, en begon om regelmatig te dragen. tot mijn verbazing, het effect was vrij snel, wat een gegeven . stimulans om het op te voeren Nu zal nooit weten dat ik als ik de kans zo scheef te zitten had, de achterkant is niet langer een probleem, zelfs myositis, die zei dat zal niet werken -. je geen zorgen over dat “

Nadelen:. Wrijven van de huid

“Studie op de vierde snelheid van het Instituut, in een halve dag besteed ik achter een bureau zit. Tegen de avond terug net deed pijn van de pijn. Het is allemaal voorlopig kon verdragen, maar toen de dokter zei tegen mij aan de hand van deze geen schoenen met hakken te dragen, ik vastbesloten om zich te ontdoen van dit tekort. de eerste keer was een korset van de top van het lichaam, maar tandvlees had veel moeite, na drie dagen, de geraspte schil bedacht. Put . op concealer op t-shirts het probleem zelf opgelost, ik draag het voor de tweede maand – geen irritatie op de huid niet zie het effect werd manifest pas onlangs, maar bij het kopen meteen gewaarschuwd dat het een bepaalde hoeveelheid tijd voordat zal nemen. de corrector zal werken”.

Ivan Rybovalov

Voordelen: evens scoliose, vermindert ruggengraatpijn

.

Nadelen:. Het eerst was enigszins geïrriteerd door zijn aanwezigheid

“Om een ​​bepaalde periode van mijn scoliose stoorde me niet, het is omdat de helft van de bevolking daar, en niets met hem te leven. Maar ergens per ongeluk in de spiegel zag dat ik een bult zal verschijnen. Begrijp dat als iets niet te nemen, ik zal lopen als Quasimodo. Geraadpleegde met de arts, hij me aangeraden om een ​​Cypress kopen.

kocht, begonnen met het dragen. In eerste instantie erg geïrriteerd door zijn aanwezigheid op het lichaam. Ongelooflijk kwalijk het feit dat ze niet kunnen zitten als je wilt, en de houding staan ​​voortdurend. Maar na een maand van de gevechten met mezelf en ik bijna merkten het niet voor jezelf! Bovendien is nog een maand voorbij, en ik merkte dat de bult is weg! Enorm dankbaar naar de dokter die tijd heeft me laten weten dat er een nuttig ding”.

In het algemeen, de corrigerende magnetische band heeft een positieve invloed op je rug en het lichaam in het algemeen. Als u benaderen om het verstandig te gebruiken, het resultaat zal alle overtreffen verwachtingen. Je moet rekening houden met alle contra-indicaties. Handig overleg met een arts. het is echter mogelijk om zich te ontdoen van de vervelende rugpijn, juiste houding te krijgen, en compleet te voelen. onze gezondheid is in onze handen.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...