Nieuws

Peruvian Maca – waar ze te kopen en hoe is de prijs?

Peruaanse Maca – de “super” die niet vereist dat toevoegingen, extracties en chemische manipulatie. Van de Peruaanse macawortel doen het Supplement, verse aangetoond dat de potentie, de normalisering van spermophobia te stimuleren, versterken de immuniteit, het verbeteren van libido, en het voorkomen van onvruchtbaarheid. Voor mannen 18-75 jaar ontvangen van poeder -. Deze manier, als er medische beperkingen op de inname van synthetische stimulerende potentie

Wat is Maca: beschrijving van fondsen

Called Peruaanse ginseng Lepidium meyenii, Latijnse naam van de ontvangen plant is gelijk aan de wortel van het leven eigenschappen. Het is geen gras, Maca wortel lijkt op een raap, de wortel kleur – van geel-goud naar rood. Groeit op vruchtbare gronden, niet overvloedige water nodig, maar moet zon.

De teelt van Lepidium meyenii is goed geplaatst in de hooglanden van Bolivia, Peru en Argentinië. Het is op een plateau 3-4 duizend meter boven de zeespiegel “goud van de Inca’s” verwerft de nodige pand, dat wordt gewaardeerd in de lokale landbouw (veevoer) en volksgeneeskunde.

Video van de waarde van de Peruaanse Maca – retentie-eigenschappen voor een lange periode van tijd. Mountain ginseng uit Peru opgeslagen in vers, gedroogd, gemalen en niet verliezen geneeskrachtige waarden voor decennia.

Composition Peruviaanse Maca

Extract Peru Peru maca in kleur dan die van het poeder: in het eerste geval is een bruinachtige tint, de tweede grijswitte. Afhankelijk van de bereidingswijze van de wortel maar heeft geen invloed chemische samenstelling. Wat is de waarde van:

Vegetable optie Mukhamedov, variëteiten van vitamine A en C. Ascorbinezuur verhoogt de weerstand van het lichaam tegen infecties, versterkt de bloedvaten van de penis, verhoogt de immuunreactie in de urogenitale ziekten. B1 stimuleert doorgang van zenuwimpulsen naar de penis, stimuleert de erectie, minimaliseert de kans op snelle ejaculatie.

In ontstekingsprocessen in de urinebuis en de erectie mocevic helpen met de zwelling. Normaliseren van de functie van het voortplantingssysteem, verhoogt de seksuele kracht en uithoudingsvermogen, verhoogt de potentie.

 • Thiocyanaten en glucosinolaten.

Fungeren als preventieve anti-tumor middel. Voorkom dat de degeneratie van cellen in de erectie om de kans op hyperplasie te verminderen.

Verbetert testosteron in het lichaam. Tegen deze achtergrond, verbetert de reproductieve functie, verhoogt de productie van zaadcellen, versnelt de actualisering van het genetische materiaal. Zink is essentieel in laag impregnatie capaciteit, een klein percentage van de levensstandaard en de kwaliteit van het sperma.

verhoogt de gevoeligheid van de slijmvliezen en zenuwuiteinden van de genitaliën, verlengt intieme handeling geeft een uitgesproken orgasme. De stof voorkomt het binnendringen van infectie in het lichaam en vermindert de kans op overdracht van soa.

Geeft cellen vitaliteit en energie, stelt u in staat om de kwaliteit van mannelijk geslacht, toegenomen duur door te brengen. Ingrediënt vereist snelle ejaculatie, slechte vulling van de penis met bloed, frequente weigeringen in bed.

Verbetert de stofwisseling, op de achtergrond van de versterking van de organen en systemen van giftige stoffen en giftige stoffen sneller uit het lichaam. Het stabiliseert mood, sneller herstel van infectieziekten, bacteriële prostatitis, urethritis, balanoposthitis.

Peru maca rijk aan calcium, ijzer, eiwitten en koolhydraten. Kwalitatieve kenmerken van de ingrediënten trok de aandacht van urologen (andrologen) en therapeuten. Hebben de synergie werken zowel afzonderlijk als samen, versterkende werking op het lichaam mannen, verbetert, het vrijgeven van verborgen kracht en Peruaanse Macang het mogelijk om uit te voeren geslachtsgemeenschap op elke leeftijd.

Hoe werkt het en hoe nuttig Mac

Eenmaal in het lichaam, de componenten van de Peru Peruviaanse Maca door de mucosa van de maag en darmen in de bloedbaan en verspreid naar organen en systemen. Als een afrodisiacum, in de eerste plaats, het verhogen van testosteron, erecties en libido te verhogen.

Impact op de potentie van het Supplement zink, vitaminen. Hun gebruik bij de zenuwuiteinden en de verbetering van de hormonale status. Peruviaanse Maca vermindert vuurvaste pauze, beperking van de hersteltijd bij mannen tussen kotonami. Thiocyanaten en glucosinolaten anti-tumor eigenschappen, met BPH te reduceren van de snelheid van de erectie uitbreiding en hyperplasie te voorkomen.

Poeder en Maca extract zijn onmisbaar in slechte sperma-analyse, lage sperma impregnatie capaciteit. Verhoogt de bewegingssnelheid van het sperma, heeft helende eigenschappen, stimuleert en tonen het lichaam, versterkt het endocriene en het immuunsysteem. De man voegde levensenergie, stress, uithoudingsvermogen te wijten aan de anabole werking van de plant en de accumulatie van myoglobine in de spieren.

Voor prostatitis in de acute fase van de Peruviaanse Maca helpt dysuric symptomen 3-4 dagen verdwijnen pijn, branderig en stekend gevoel in de plasbuis. Frequente reizen naar de badkamer verminderd, vermindering van het risico van AUR in BPH.

Wat u moet Peruaanse Maca nemen

Ruwe Mexicaanse papaver wordt traditioneel gebruikt als voedsel door de Indianen 2000 jaar. Dit kwam tot uiting in hun fysieke uithoudingsvermogen confrontatie en klimatologische omstandigheden, de nakomelingen. Na bestudering van de eigenschappen van wortel artsen (urologen, endocrinologen) hebben ontdekt dat het poeder helpt bij ziekten van het voortplantingssysteem, verminderde immuniteit, frequent besmettelijke pathologieën.

Indicaties voor gebruik:

 • laag libido;
 • de menopauze bij vrouwen en mannelijke menopauze;
 • psychologische erectiestoornis;
 • geringer effect tegen de achtergrond van een gebrek aan testosteron;
 • oligospermia;
 • asthenozoospermie.

Studies hebben de gegrondheid van de benoeming van papavers in de behandeling van BPH bevestigd. Als verdere middelen in combinatie met antispasmodische middelen, NSAID’s en analgetica extract van de wortel versterkt de werking van geneesmiddelen die de symptomen bij 2-3 keer sneller te verwijderen.

Is er geen kwaad en contra-Peruviaanse Maca

“Super” schadelijk bij overmatig gebruik, zal het welzijn van de overdosis cafeïne of energy drink (hoofdpijn, misselijkheid, maagklachten, slapeloosheid) zijn. In hart- en vaatziekten (hypertensie, atherosclerose, na een CVA en myocardinfarct) gebruiken Peruaanse Maca met de nodige voorzichtigheid. Bijwerkingen kunnen niet worden uitgesloten bij ernstige fysiologische aandoeningen van de bloedvaten van de penis, is er een risico van priapisme (pijnlijke blijvende erectie). Het is verboden om Mac en gedistilleerde dranken, ongeacht de sterkte gebruiken!

Contra:

 • organische impotentie;
 • micropenis (poeder niet het orgaan te verhogen);
 • onvruchtbaarheid bij vrouwen op de achtergrond misvormingen van de baarmoeder, eierstokken, obstructie van de leidingen;
 • resistente hypertensie (constante hoge bloeddruk 14090)
 • mitralisklep insufficiëntie, pacemaker.

voorzichtig drank met neiging tot allergische reacties en bijwerkingen intolerantie maca poeder direct zichtbaar in de vorm van netelroos, jeuk, roodheid van de huid en een bruisend uitslag. De eerste receptie Peruaanse Peruaanse Maca is het beter om te beperken 13 de volledige dosis, indien na 3-4 uur bijwerking ontbreken, het product wordt gebruikt volgens de instructies.

Is er een manier om te vervangen Peruaanse Maca

Volledig Peru tegenhangers Peruviaanse Maca nee, dit is te wijten aan de niet-chemische oorsprong en van aard zijn identiek in samenstelling wortel niet bestaat. Voorwaardelijk denken als cafeïne, tannine (groene thee), Yohimbine.

Deskundigen herkennen de voordelen superfood met vermelding van de tonic, herstellende en therapeutische eigenschappen. Bij het nemen van de Peruaanse papavers spanning effect op het hart en de bloedvaten niet waargenomen, bestanddelen van wortel werk zacht, lang en gezond erectie klier.

Hoe Maca Peruaanse rechtsaf

Enkele dosis voor mannen en vrouwen, volgens de instructies voor het gebruik, 5 g, het kan variëren in het bereik van 3-6 g, afhankelijk van leeftijd, gewicht, individuele kenmerken en doeleinden. Eventueel een lichte stimulatie van geslachtsgemeenschap 3 g, maar in de loop van de behandeling artsen raden een dosis van 5 g weerstaan ​​tegelijk in het versnipperde materiaal.

Het voordeel van de poedervorm in een snelle ontbinding! Dus de componenten van de Peruaanse Peruaanse Maca, handelend in de darm, snel in het bloed opgenomen en verspreid door het hele lichaam, doordringen in de cellen van de erectie klier door het stimuleren van de reproductieve en endocriene systemen, organen van de bloedtoevoer.

In poedervorm

De dosering van poeder in een eenmalige inname van 5 g tot 20 g per dag. Methode van de behandeling, de ingrediënten niet hun eigenschappen verliezen wanneer gemengd met koud water, sap of koolzuurhoudende frisdranken. Maak het poeder in zuivere vorm toevoegen aan gebak, maaltijden salades. Met warm water of thee is het beter om niet te drinken. Vitaminen, mineralen neytralizuya en het effect van het nemen van de Peruaanse klaprozen lager zal zijn.

De snelheid van toelating van poeder van een week tot 6 maanden. met een pauze van 10 dagen, te herhalen als nodig is. Tijdens de verergering van prostatitis, nerveuze overbelasting, de behandeling van genitale infecties te drinken Peruaanse Maca kan in 2-3 maanden. Als “super” is nodig als preventief of als een herstellend component, poeder 4-7 dagen.

Capsules

De pil in dezelfde verhoudingen als het poeder, maken capsules gemakkelijker, maar de snelheid van aanvang van het effect wordt verminderd. Het duurt enige tijd voordat de maagsappen ontbinding van de shell.

Eén dosis van 1 capsule per dag te drinken niet meer dan 10-15 g actieve stof (2-3 capsules) en water drinken. Voor de behandeling van aandoeningen van het urogenitaal systeem -. 6-7 dagen tot 2-3 maanden, een pauze van 10 dagen en dan is volgens het getuigenis van de arts-uroloog. Het is niet aan te raden om de Peruaanse Maca te nemen op een lege maag met een dosis van 10 g kan niet worden uitgesloten van de maag als gevolg van verhoogde peristaltiek, lichte misselijkheid, ongemak.

Hoeveel per behandeling

De duur van de cursus de Peruaanse Peruaanse Maca aangeraden na ten minste 4 weken. Dit komt door het cumulatieve effect van het kruidenmengsel. In chronische ziekten (prostatitis, pyelonefritis), erectiestoornissen, leeftijd gerelateerde daling van de testosteron intake superfood kan duren tot zes maanden.

De basis voor de ontvangst

Dosis behandeling

intoxicatie

5 g 2 keer per dag voor een maand

Oligospermie

10 g tweemaal per dag gedurende 2-6 maanden.

Lage immuniteit, instabiele testosteronspiegel

5 g in de ochtend en avond voor 1-3 maanden.

verminderd libido, slechte erectie

5 g 2 keer per dag gedurende 2-6 maanden.

In de loop van de behandeling een aantal pakketten op basis van de duur van de ontvangst moet nemen. Dus, een zakje poeder Peruaanse klaprozen op 250 gram voor 50 keer of 25 dagen. Bij de berekening van de capsule -. Pakje van 60 stuks, in een twee keer per dag de receptie zal het duren 30 dagen

.

Divorce of niet: wat zijn de werkelijke resultaten van de toepassing

Het effect van het nemen van poeder (capsules) Peruaanse Peruaanse Maca man zegt na 2-3 dagen van toelating. Maar de eerste resultaten kunnen worden na 2-4 doses, ze zijn uitgedrukt in het gevoel van macht, van verrukking, het verlangen om te creëren, om te handelen.

Bij chronische prostatitis, adenoom of erectie kanker een paar dagen bijna zal niet de gezondheid veranderen. Tegen deze achtergrond ontstond de mythe dat Mack is een fraude, hoewel de schuld van superfood in deze. Het is allemaal in de nesochetanie wenselijk en geldig! Bijna 99% van plantaardige middelen mannen willen de snelle werking -. In één dag om zich te ontdoen van chronische ziekten, leeftijdsgebonden veranderingen en voel 60 jaar op 20

gerandomiseerde studie van het product

Op basis van jarenlange observaties van Hugo Malaspina, doctor in de medische wetenschappen, beoefenaars in Lima, Peru, merkte op dat bij oudere mannen met een constante gebruik papavers in Peruaanse eten betere algehele gezondheid. In 92% van de gevallen verhoogde androgenen, 89% verhoogde bouw, de stabiliteit van de penis tijdens geslachtsgemeenschap. Verminderde gevallen van vroegtijdige zaadlozing, is het aantal zaadcellen groter geworden.

De resultaten bevestigden Harry Gordon, een therapeut uit Chicago, die het effect van Maca poeder op zelf hebt geprobeerd en zijn van mening dat “super” is de perfecte analoog van Viagra, maar geen bijwerkingen die inherent zijn aan synthetische genotmiddel. De tool is in staat om vroeg hormonale veranderingen bij mannen tot voorkomen tot 40 jaar, normaliseert de balans van steroïde hormonen, waardoor de mannelijke menopauze te duwen.

adviezen van artsen

De effectiviteit van Maca is de optimale set van natuurlijke stimulerende middelen, adaptogenen. “Super” poeder maca – afrodisiacum, helpt om het immuunsysteem te reguleren na besmettelijke ziekten. Verwacht resultaat -. Bij regelmatig gebruik gedurende ten minste 21 dagen, en bij chronische prostatitis, BPH, seksuele stoornissen van 1 tot 6 maanden

Dr. Myasnikov N. P., arts-uroloog (andrologist), SPB

In het laboratorium tijdens het testen van het extract van de Peruaanse Peruaanse Maca onthulde zijn uitzonderlijke adaptogene eigenschappen, sterkte van meer dan een ginseng, eleuterokokk. Als een afrodisiacum droge Maca poeder effect op de reproductieve functie van de mannen betere van Yohimbine, laat staan ​​de synthetische seksueel stimulerende middelen.

Natalia Zubareva, KMN, onderzoeker

meningen mannen Maca Peruaanse

Met de komst van de menopauze verlaagd testosteron, problemen in het seksuele leven. Hooked on stimulerende middelen Viagra, maar het was een eenmalige en korte effect. Als gevolg hiervan, wanneer elke daad van geslachtsgemeenschap nodig pil. Een geslacht therapeut heeft Peruaanse Maca geschreven in capsules, drink twee keer per dag gedurende ten minste 1,5 maanden. Binnen 2 weken, het effect was zwak, maar Algemene sterkte verhoogd, bleek de activiteit. Toen merkte ik dat tijdens de geslachtsgemeenschap erectie een krachtige, langdurige, snel afneemt.

Michael Doras, 37 jaar oud, Novosibirsk, Europa

Met een diagnose van “goedaardige prostaatvergroting” Live 8 jaar en hebben geprobeerd veel van de fondsen, maar stopte in het poeder Peruaanse Peruaanse Maca (maca peruana). Neem dagelijks ‘s morgens en’ s avonds voor 3,5 maanden, zei de dokter, en 6 maanden. drinken. Eens per maand deed het ultrageluid, wordt de groei van de klier niet in acht genomen, de reizen naar het toilet minder frequent geworden, is er geen gevoel van beklemming en ongemak in de lies.

Peter E., 67 jaar oud, Moskou

Negatieve feedback van forum bedrogen consumenten

Negatieve adviezen online worden gegenereerd op de achtergrond van de aankoop van vervalsingen, oneffenheden timing van de aanvaarding of onbegrip van het feit dat “super” is machteloos wanneer de genetische afwijkingen van de voortplantingsorganen. Het is onmogelijk om de Peruaanse Maca te positioneren als een wondermiddel voor alle ziekten, en in het bijzonder te verwachten herstel van enkele receptie.

Een pot maca extract poeder superfood bracht de vrachtwagenchauffeur, zei dat hij problemen met een slechte potentie. Misleiding is allemaal gegeten weken drie werd verwarring, en vertrok. Hij stopte met drinken, en onlangs vond ik de officiële website en vergeleken met wat werd genomen. Bleek te zijn nep, en dus geen effect! Bestelde echte Mmaku in de vorm van capsules, drink de 2e week, is de kracht toegenomen, fysiek veerkrachtig en geen storingen, prikkelbaarheid, en in bed alle normale.

Petrenko G. N., dorp Karnauhova

Hoe maak je een nep te onderscheiden

Om onderscheid te maken Peruaanse Maca van de nep smaak is moeilijk, maar mogelijk. Het werktuig wordt geproduceerd in de vorm van poeder, capsules en extracten wordt de houdbaarheid niet beperkt. De laatste vorm van release is het moeilijker om te kopen, is het minder in trek vanwege zijn specifieke smaak en geur, maar heeft een verhoogde concentratie. Er zijn geneesmiddelen op basis van de Macy’s, ze allerlei ingrediënten toegevoegd en ze hebben de status van voedingssupplementen.

Originele verpakking:

 • Mack vibe (Lepidium Meyenii), kwestie in de vorm van druppels bij 850 g Dose per dag -. 3-6 drips (1,5-3 g)
 • Het poeder wordt geproduceerd door verschillende fabrikanten van voedingssupplementen, die vaak in flexibele verpakkingen van 100 g in zwart en rood-oranje ontwerp, lekker ruikt.
 • MASA op NOW, is populair in sportvoeding, dit extract capsules (500 mg) in de Bank.

De complexiteit van de keuze en het risico van fraude is dat bij de verkoop Peruaanse Peruaanse Maca geen monopolie, zodat het product op vertrouwde online resource bestellen. Mac wordt niet verkocht in de apotheek, en met de hand waarschijnlijk te kopen zal de consument teleurstellen.

Hoeveel is Peruviaanse Maca en waar gereedschap kopen

De apotheek verkoop superfood niet bestaan ​​als gevolg van de hoge handelsmarges. Red Maca is beter om te bestellen en te kopen op de officiële website door de uitgifte van een verzoek door middel van een speciale vorm en bevestiging van het feit van de aankoop van de operator.

De verkoop is per post kabeljauw of koerier levering aan huis. Parcel onpersoonlijke incognito te besparen, wordt de betaling na verificatie van de factuur, het certificaat en de inhoud ervan worden uitgevoerd. De kosten van de levering aan de GOS-landen wordt apart besproken, de initiële prijs – ….

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...