Nieuws

MagnuFuel – prijs, adviezen, waar te kopen, het origineel, waarom je zou moeten kopen

In de auto-technologie regelmatig nieuwigheden die het leven gemakkelijker voor automobilisten te maken. Niet om een ​​nutteloos product te kopen en niet het slachtoffer van reclame te worden, moeten de voorstellen van de producenten zorgvuldig te bestuderen. Onze artikel bevat informatie over de nieuwe technologie MagnuFuel, waardoor het brandstofverbruik in de auto vermindert.

Algemene informatie MagnuFuel

In verband met de stijging van de benzine prijzen, iedere automobilist wil minder brandstof met een hoog motorvermogen. Fabrikant van economizer MagnuFuel beweert dat het echt nu.

Het bedrijf beweert dat deze technologie het mogelijk maakt om het brandstofverbruik te verminderen met 20%. Het wil zeggen meldt dat het toestel door de autofabrikant General Motors. Echter, de automaker niet deze technologie te installeren op hun auto’s. De uitvinding zou de automaker om het prestige en de stijging van de omzet te verhogen. In dit opzicht zijn de automobilisten af ​​over MagnuFuel echtscheiding of de waarheid? De feedback gegeven in dit artikel zal helpen om te beantwoorden.

Kenmerken van het toestel MagnuFuel

Volgens de fabrikant, het apparaat belichaamt de droom van bestuurders die niet langer om hun reis te beperken en om te besparen op brandstof. Het enthousiasme van de automobilisten gekoeld initiële investering, omdat de kosten van het apparaat is 3600 …. Chauffeurs die voortdurend worden geconfronteerd met hype, twijfel over bestaan: zuinige brandstof MagnuFuel – echtscheiding of niet? Echter, veel gebruikers benaderen deze kwestie vanuit een rationeel oogpunt. Eenmalige investering zal blijven grote voordelen als gevolg van de benzine te verwerven gaat 20% minder dan normaal.

De fabrikant belooft dat MagnuFuel ook beschermt de motor tegen de schadelijke effecten van slechte kwaliteit brandstof. Gezien de kwaliteit van de brandstof op een bepaald benzinestations, een aanlokkelijk vooruitzicht blij vele autoliefhebbers. Daarnaast is het apparaat maakt het mogelijk om de middelen van alle machines te verhogen en de frequentie van de reparatie van de auto te verminderen.

Het werkingsprincipe MagnuFuel

MagnuFuel bestaat uit een paar van de magneten, die een sterk magnetisch veld te vormen. Effect grijpt de banden van de koolwaterstofverbindingen, zodat de brandstof verbrandt snel. Aangezien het magnetische veld draagt ​​ertoe bij dat de moleculen elkaar afstoten, de brandstof verbrandt restloos. Het totale aantal geïnstalleerde magneten wordt berekend uit het merk en model van de auto. Hoe krachtiger de machine, hoe meer je magneten nodig. Deze verklaring is twijfelachtig, als op een runabout te zetten 20 magneten, hoeft het niet om brandstof te verbranden. Is het de moeite waard om te kopen nieuw? Of MagnuFuel echtscheiding of waarheid? De beoordelingen van de werkelijke gebruikers zijn onderworpen aan scepsis van de effectiviteit van dit apparaat

U misschien geïnteresseerd in:. VARTA D59: specificaties, het gebruik van kenmerken, voordelen en nadelen, beoordelingen

Hoe MagnuFuel installeren?

Om de functionaliteit van het apparaat te gebruiken, kunt u een accessoire te gebruiken op een buis van indiening van brandstof. Fasteners worden geleverd met MagnuFuel. De fabrikant beweert dat de inrichting onmiddellijk effect. Om te leren MagnuFuel -. Echtscheiding of kunnen echter de meningen van professionals en feitelijke gebruikers worden bestudeerd in ons artikel

De fabrikant beweert dat MagnuFuel zeer eenvoudig te installeren in de auto. Echter, gebruikersbeoordelingen melden problemen die zijn ontstaan ​​als gevolg van de installatie van het apparaat. Automobilisten hebben opgemerkt dat de test artikelen leidde niet tot significante resultaten. Dit is de reden waarom veel rijst de vraag, zuinige brandstof MagnuFuel – echtscheiding of niet? Het berekenen kilometers, zonder gebruikersbeoordelingen merkte een daling van het brandstofverbruik.

De essentie van de technologie MagnuFuel

gezond verstand suggereert dat de magnetische inrichting niet kan splitsen de delen en moleculen van stoffen. Hiertoe een hadron Collider of nucleaire reactor. Elke brandstof is een stof die slecht elektriciteit geleidt, dus voor de distillatie van moleculen vereist een enorme magneet.

Om moleculaire ketens breken zal een krachtige energiecentrale vergen. Het is logisch dat kleine magneten niet fysiek kunnen hebben voor de brandstofmolecules en het magnetische veld kan invloed hebben op de onzuiverheden, die deel uitmaken van elke brandstof uitoefenen. Beoordelingen door echte gebruikers melden dat de toepassing van MagnuFuel brandstofverbruik niet vermindert. De fabrikant beweert dat het toestel zich in de hoge vraag in Amerika en Europa. Bovendien verschaft de inrichting een toename van het motorvermogen toeneemt slijtvastheid en vermindert de hoeveelheid schadelijke stoffen in de atmosfeer.

MagnuFuel -Niet of waar: user reviews

Om een ​​objectief oordeel over deze uitvinding te vormen, moet de ervaring van de eigenaren van dit apparaat te onderzoeken. Met betrekking tot de beoordelingen van de werkelijke gebruikers, is het mogelijk om een ​​antwoord te geven op de vraag: FreeFuel, echtscheiding of de waarheid? Sommigen beweren dat de breuk van moleculaire bindingen onmogelijk bij blootstelling aan een normale magneet. Andere beoordelingen melden dat het apparaat effectief kan werken bij correct gebruik

U bent wellicht geïnteresseerd in zijn. Hoe maak je een CVT te rijden: concept, beschikt over rijgedrag, snelheid en aanbevelingen

Veel van de opmerkingen mee dat MagnuFuel voor brandstof economie is een Scam, omdat automobilisten het beloofde effect niet hebben ontvangen. Er wordt gespeculeerd dat ontevreden chauffeurs kocht een Chinese nep, die een conventionele magneet gebruikt. In het oorspronkelijke apparaat geïnstalleerd neodymium magneten. Velen zeggen dat het apparaat is volledig ineffectief en is een echtscheiding mensen voor uw geld. Ontevreden gebruikers beweren dat MagnuFuel is een nutteloos ding, aangezien het magnetisch veld niet de moleculen van de koolwaterstof brandstof kan afbreken.

Publieke opinie MagnuFuel

Sommige gasten bevatten informatie die slaat het apparaat het brandstofverbruik met 10%. De interne motoronderdelen slijten minder snel.

Sommige gebruikers testten het apparaat op de beklimmingen, op de weg, in de stad, maar studies hebben niet aangetoond besparingen. MagnuFuel – Scam of niet? Specialisten zeggen dat de uitvinding is ontworpen voor nietsvermoedende automobilisten die willen om geld te besparen. Het is deze categorie van burgers profiteren van de fabrikant van het apparaat. Hoe dan ook, tot nu toe geen discussie over de vraag of MagnuFuel scheiding verdwijnen. De gebruikersbeoordelingen worden ondergedompeld in de wereld van de automotive discussie, waar u een kern van waarheid kunnen vinden.

Een korte conclusie MagnuFuel

Om een ​​objectieve beoordeling van de economizer MagnuFuel geven, hebben we de recensies van professionals en gewone automobilisten. Experts zeggen dat de aangegeven mogelijkheden van het apparaat volledig in strijd met de wetten van de fysica. Als de automobilist is in twijfel kunnen kopen twee neodymium magneten en zet ze vast met tape. In dat geval, als het effect is niet lang te wachten, kunt u veilig kopen. Anders is het beter uw geld niet te riskeren. Niet de moeite waard jagen elk nieuw product dat op de markt van auto-technologie lijkt. Dus, MagnuFuel om brandstof te besparen – Scam? Veel automobilisten zijn gewaarschuwd van de aankoop van het apparaat.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...