Nieuws

Flawless – prijs, officiële site, waar te kopen, origineel,

Ontharingscrème in de vorm van een lipstick Flawless – deze draagbare en gebruiksvriendelijk toestel om ongewenst gezichtshaar te verwijderen. Hiermee kunt u de haren snel en pijnloos te verwijderen, zonder dat daarbij residu op de gevoelige huid.

Waar te kopen en welke prijs Flawless

De epilator in een elegante stijl lippenstift van de firma Finishing Touch is momenteel alleen verkocht op de officiële website van de fabrikant. Alleen hier vindt u in staat zijn om te kopen met een garantie van onberispelijke kwaliteit en tegen kostprijs.

Nu kunt u een apparaat te kopen tegen een gereduceerde campagne prijs. Om te bestellen, ga dan naar de officiële website-distributeur van de lippenstift van de epilator op de onderstaande link banner:

De officiële prijs van de epilator in de vorm van lippenstift is Flawless:

Houd er rekening mee dat er op de website Tutknow.ru op bestelling de epilator niet. Het portaal heeft geen producten verkopen, maar geeft alleen inleidende, gebruiksvoorwaarden. Hier kunt u ook lees de meningen van de klanten en experts over het apparaat.

De voordelen van de epilator in de stijl van lippenstift Flawless

Gezichtsbeharing zijn in staat om alleen een man te versieren. Vrouwen in een of andere manier proberen om zich te ontdoen van ongewenste vegetatie. In de regel kan de haren groeien in de kin, bovenlip, wangen. Bij sommige van de dames “vegetatie” hier kan lijken op een zacht licht onopvallend fuzz. In dergelijke gevallen, veel liever te zetten met het nadeel. Maar als je haar is hard en donker is, zal u niet in de gaten het probleem zal niet slagen.

Om ongewenst gezichtshaar te verwijderen, vrouwen zijn voortdurend uitvinden van nieuwe manieren. In schoonheid bieden salons verschillende dure en pijnlijke behandelingen die het probleem op te lossen alleen voor een tijdje. Bovendien kunnen bepaalde werkwijzen voor het verwijderen haren traumatisch zijn en leiden tot irritatie, beschadigingen en kneuzingen.

Het probleem van ongewenste haargroei op het gezicht van de vrouwen werd opgelost wanneer het op de markt verschenen unieke en innovatieve epilator in de vorm van een lippenstift Flawless. De inrichting zachtjes maar grondig alle haren in enig deel van het lichaam, maar is het meest geschikt voor Facials.

De brush-lippenstift Flawless is een compact apparaat in een strak design, die een waardige plaats kan vinden in je tas. Het is handig om mee te nemen, zelfs op reis – het is niet veel ruimte in beslag te nemen en kunnen altijd bij de hand.

Scherpe messen foutloos instellen zodat zorgvuldig verwijdert haar uit het gezicht, maar niet de huid verwonden. Daarom, zelfs onmiddellijk na de procedure, het verwijderen van de vegetatie zult u er vlekkeloos.

Nu, om er perfect uitzien, genoeg om meerdere keren te houden in het gezicht met het, en zal uw huid perfect glad en goed verzorgd zijn. Elke AIDS en aanpassingen die u niet nodig.

De voordelen van de epilator Flawless duidelijk:

 • Geschikt voor dagelijks gebruik, is het niet nodig om te wachten tot de haren groeien terug op de gewenste lengte.
 • Kan gebruikt worden op een deel van uw gezicht en lichaam, zelfs wanneer de huid is bijzonder gevoelig.
 • Helpt om pluizen en haren uit het gezicht te verwijderen, zodat de make-up ging perfect.
 • Een uitstekende keuze voor uitstapjes en reizen. Het toestel heeft een compact formaat, geruisloos op batterijen, verlicht.
 • Inrichting voor ontharing Flawless makkelijk te gebruiken en vereist niet het gebruik van schuim, water, room nodig hebben.
 • De ontharing proces is volledig veilig te wijten aan de bijzondere structuur van de epilator hoofd.
 • gemaakt van hypoallergene materialen, dus geen irritatie en allergische reactie’s op de huid veroorzaken.

Apparatuur en bewerking zijn onberispelijke

of the brush-lippenstift door dermatologen en cosmeticaspecialisten als de optimale inrichting voor anti-haren in het gezicht bekrachtigd.

De draagbare inrichting in de vorm van een lipstick vlekkeloze, compacte afmetingen, en is gemaakt van hypoallergene materialen die geen toxische of schadelijke stoffen die irritatie bij contact met de huid kan veroorzaken bevatten.

De bladen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben een speciale coating. Aan het oppervlak het apparaat niet kweken bacteriën, kan een ontstekingsproces veroorzaken.

Het principe van de werking van de epilator voor gezicht Flawless zoals mannen scheermes. Echter, het apparaat maakt gebruik van een speciale technologie voor het verwijderen van haar, dat de procedure zo veilig en pijnloos maakt. Scherpe messen snijd ze in de buurt van het oppervlak van de huid, te tillen zodat de snede was volkomen juist.

De epilator werkt op energiebesparende technologieën. Voor de werking van de inrichting slechts een enkele negen volt batterij, dat een lange tijd duurt.

Ook in de kit van de epilator bevat een speciale borstel voor optimale reiniging van de inrichting op afstand van de haren.

Gebruiksaanwijzing voor Flawless ontharing

De epilator is gemakkelijk en handig in gebruik, zowel thuis als onderweg. Voor de toepassing van het toestel zijn er geen speciale voorwaarden, water, schuim, room vereisen.

Volg de instructies om de epilator Flawless voor een optimaal resultaat:

 1. Maak de huid van make-up.
 2. DAB het droog met een papieren handdoek.
 3. Zet de epilator en verplaatsen, die stevig aan het oppervlak van de huid op probleemgebieden van het gezicht gladheid bereiken.
 4. Indien nodig, herhaal het effect.
 5. Na de behandeling van de huid kun je beginnen met make-up toe te passen.
 6. OL>
  Na gebruik van de epilator, moet duidelijk uit de haren met behulp van de speciale borstel die wordt geleverd met het apparaat zijn.

  Om het apparaat te gebruiken wordt aanbevolen als de hergroei van nieuw haar.

  Het gebruik van de epilator heeft geen contra-indicaties. U kunt het gebruiken om haar te verwijderen op een deel van het lichaam, zelfs wanneer de huid is maximaal gevoelig.

  Met de nodige voorzichtigheid moet Flawless op plaatsen waar sprake is van schade aan de huid te gebruiken -. Wonden, overvloedig huiduitslag, herpes, eczeem, dermatitis en ga zo maar door

  Expert opinion over de epilator in de stijl van lippenstift

  Veel cosmeticaspecialisten en dermatologen prees dit apparaat en bevelen het aan hun klanten voor het omgaan met ongewenste haargroei op het lichaam.

  Svetlana, schoonheidsspecialist

  Als specialist ik heb gezien tot welke methoden van beroep voor vrouwen om zich te ontdoen van gezichtshaar. Velen van hen zijn niet zo veilig als ze lijken op het eerste gezicht. Het gezicht is een gevoelig gebied, en te gebruiken voor ontharing dezelfde tools en methoden als voor de rest van het lichaam, is onaanvaardbaar. De echte doorbraak was de verschijning op de markt brengen van een innovatief apparaat voor ontharing Flawless. Verwijder haar nooit op het gezicht was niet zo eenvoudig, pijnloos en effectief. Veel vrouwen slaakte een zucht van opluchting, want hun probleem eindelijk opgelost. Gebruik Flawles mogelijk, ongeacht de lengte van het haar, hoeft niet te wachten tot ze terug te groeien. En dit is een zeer mooie accessoire, dat is gewoon leuk om te houden in de hand en op te slaan in de portemonnee. Ik heb al mijn klanten aanraden en te doen.

  Real shoppers meningen over Flawless

  De epilator heeft opgedaan veel positieve adviezen van schoonheidsspecialisten en dermatologen, maar ook van gewone vrouwen die in staat zijn om het te gebruiken om zich te ontdoen van hun cosmetische gebreken waren.

  Ekaterina, 31 jaar

  Ik ben opgegroeid altijd zachte pluizige, vooral op zijn wangen. Net en niet eng, maar zeer lelijk wanneer toegepast concealer, en de haren waarneembaar. Epileren was erg bang, ik heb een gevoelige huid op het gezicht, en zo’n impact zou noodzakelijkerwijs hebben veroorzaakt irritatie, roodheid en pijn. Maar de Flawless epilator is mij tot heil. Ik had niet gedacht dat deze procedure zo eenvoudig en pijnloos kan zijn. Voor bijna drie maanden met behulp van dit wonder apparaat en erg blij met het resultaat. Ik denk zelfs dat de haartjes minder kans om te breken en worden zelfs helderder. Bedankt voor deze epilator fabrikant, zal al haar vrienden aan te bevelen!

  Olga, 24 jaar

  De fuzz op zijn bovenlip, heb ik gewoon uit. Dan ik alleen niet verwijderen, en geschoren, en wax strips gekocht, en suiker, wordt gebruikt. Elke methode heeft zijn nadelen en trek mijn haar en pijn nog steeds irritatie. Nadat ik ontdekte de epilator Flawless, mijn leven veranderd! Het is een wonder. Het kan worden genomen voor een stedentrip. Je hoeft geen extra procedures nodig, fondsen die in de huid, en schoon. En hij ziet er soort van elegante! Net decoratie in mijn portemonnee, mooi in handen te nemen. Ik en moeder kocht haar, ze heeft ook een probleem met gezichtshaar.

  Eugene, 33 jaar

  Ik heb een zeer gevoelige huid op het gezicht, het is gewoon ontstoken, blijkt vaak allergische uitslag. Wat voor soort ontharing op haar wangen … Hoewel, om eerlijk te zijn, heb ik altijd dit fuzz niet tevreden was. Ik zag op het internet is een nieuw apparaat voor ontharing. Ik lees de meningen over de epilator Flawless en ik was verbaasd – al zijn zo geprezen. En besloten om het te proberen, maar was een beetje terughoudend in eerste instantie in te kopen. Maar bij het eerste gebruik, al mijn twijfels werden weggenomen. De procedure van ontharen pijnloos, comfortabel en van een pistool is niet verdwenen. Ik werd zelfs een beetje verdrietig – zoveel jaren schamen voor deze haren en om ze te verwijderen was makkelijk! Nu zal ik uw epilator altijd te gebruiken, het is zeer comfortabel, en geen irritatie.

  Flawless is zeer geschikt voor de gevoelige en tere huid. Het zacht en effectief verwijdert haar ook op moeilijk bereikbare plaatsen, waardoor er geen irritatie en beschadiging van de huid. Om de epilator gebruiken in de vorm van een lippenstift kan zowel thuis als onderweg.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...