Schoonheid

Fizzy Slim -prijs, officiële site, waar te kopen, origineel, beoordelingen, afslanken

Zorgvuldig bestuderen van alle betekent dat we niet kon vermijden en koolzuurhoudende Slim dat er een hoop reviews. Onze aanpak is objectief en voor conclusies die we kijken naar de samenstelling tekenen, het analyseren van de documenten en ontdek alles over de producent. Alleen dan besteden we aandacht aan de reviews, commentaren op het internet.

Zeker, wil je niet om een ​​varken in de zak kopen, dus wees geduldig en lees alles tot het einde. Als de opgegeven informatie over de toeslag waar zal zijn, zullen we een link te geven aan de officiële website hieronder . Foto’s zijn niet veel, maar je bent niet voor hen, lezen hoe om gewicht te verliezen? Het is beter om grondig en langzaam te begrijpen.

Algemene beschrijving Bruisende Slim

White zelf geassembleerde verpakking Fizzy Slim met een minimalistisch ontwerp benadering suggereert dat de fabrikant meer aandacht besteed aan de inhoud deel. Hoewel dit kan ook een deel van de marketing strategie. Echter, moderne voedseldoos karton, bekleed type wordt gebruikt in de voedingsindustrie en farmaceutica.

In de doos worden geplaatst de tabletten in blister van PVC / PVDC / Al-folie (in dezelfde pillen worden verkocht, zoals Hexetidine of Suprima LOR) ter bescherming tegen licht, vocht, schade.

Pillen koolzuurhoudende slank lagen, de toplaag een glycoside P-57, die de Hoodia gordonii cactus wordt opgevraagd of gesynthetiseerd in laboratoria, en vervolgens naar de installatiebouwers. De efficiëntie van de cactus voor gewichtsverlies is herhaaldelijk in twijfel getrokken.

Optreden rashly niet -. Lees de volledige analyse van de samenstelling van de desbetreffende onderdeel, en hier slechts vermeld dat de tabletten verpakt volgens de moderne normen en de bovenlaag staat actieve bestanddelen bereikt de beoogde

Documentatie en betrouwbaarheid Fizzy Slim

Het grootste deel van de goederen die door onze handen gaan, niet bestand tegen kritiek gedeelte van de documentatie voor een verscheidenheid van redenen, variërend van valsheid in geschrifte, eindigend met de sluiting van de laboratoria. Verrassend is dat de documenten die zich concentreren op het eten Fizzy Slim heeft alle controle:

 • De website van Roskredit bevestigt de aanwezigheid van het certificaat van de EEU.
 • De gegevens in het document en op de website van de accreditatie zijn hetzelfde.
 • Het certificaat zelf heeft het aantal n RU D-RU.НА27.In.06761 / 18 en acts in CIS.
 • De geldigheid van het certificaat tot 2019/11/08.
 • De fabrikant is “Primula leven”.
 • De fabrikant heeft geen achterstand in belastingen en heffingen.
 • De fabrikant heeft geen studies te hebben.
 • OOO “Primula leven” is gelegen in een kantoorgebouw (foto hieronder), Moskou, St. Povarskaya, house 31/29
 • Activiteit maker komt overeen met de NACE.
 • TU 10.89.19-001-0130132292-2018 -. Overeenkomt met levensmiddelen
 • Het laboratorium dat de test uitgevoerd, OOO “IC Food Industry” is ook geldig.
 • Het maatschappelijk kapitaal van de laatste is gelijk aan 1000000 … (miljoen euro).

We zullen het product en de fabrikant zorgvuldig te controleren.

Composition koolzuurhoudende Slim

Marketeers fabrikant aandacht van de klant op drie componenten: het extract van bittere sinaasappel, wilde saffraan, extract van jeneverbessen. Andere, minder exotische stoffen geadverteerd alleen in de instructies. Volgens hen, dit zijn de belangrijkste ingrediënten die waarde hebben voor de consument en ze moeten niet geloven.

In feite Irvingia, P57, lipase en protease, CLA en anderen – is ook belangrijk. Laten we eens kijken elk element afzonderlijk en in combinatie, te identificeren als een van hen antagonisten. Drie belangrijke onderdelen zullen bestudeerd worden op het einde.

P57

Eerder werd vermeld dat de buitenkant van de tablet volledig uit glycoside P57. Hoewel we weten dat de studie van de Hoodia cactus is niet erg overtuigend, hebben echter bewezen bewijs remt de eetlust en de hoeveelheid van voedselinname bij zoogdieren niet uit planten, namelijk van de gescheiden van zijn P-57.

De voedselinname van dieren is binnen 24 uur daalde met 40-60%. Bovendien, met het gebruik van deze stof, gebouwd van de Zuid-Afrikaanse duizendjarige alternatieve geneeskunde, waar de artsen iets bijzonders. . By the way, Amerikaans Engels Phytopharm en Pfizer zijn het ontwikkelen van supplementen op basis van deze de glycoside, het kopen van het recht om het patent te gebruiken

NIEUWE REVIEW: LIJST-A ranking van VERMAGERINGS- supplementen en LINKS u officiële websites van de verkopers

 • Het werkingsprincipe – verhoogt de concentratie van ATP in neuronen van de hypothalamus met 50-150% verlagen eetlust
 • .

 • Alleen toegestaan ​​gezonde mensen.
 • Aanwezigheid in Fizzy Slim gerechtvaardigd vanuit het oogpunt van het verminderen van de eetlust.

Geconjugeerd linolzuur (CLA)

CLA (in het Engels). of CLA (in Europen.) eerst werd uitgereikt voor hun kanker eigenschappen en de toepassing in bodybuilding, daarna, in 2008, werd in de Verenigde Staten goedgekeurd voor gebruik in levensmiddelen hebben gevonden. Atleten op een bepaald moment begon de CLA eten, totdat ze ontdekt dat het verminderen van vet is minder dan 1%. Dat wil zeggen, wanneer het gewicht van bijvoorbeeld 80 kg, gewichtsverlies CLA zal slechts ongeveer 0,5-0,8 kg, en de duur van de behandeling leidde niet tot verhoogde gewichtsverlies.

Merit gewichtsverlies CLA zeer weinig, maar het is zeker, maar meer de rol van de leverancier van de essentiële omega-6 vetzuren en beschermer van het lichaam.

 • Het werkingsprincipe – isomeer van de essentiële omega-6 vetzuren en is belangrijk voor de synthese van onverzadigde vetten en celmembranen
 • .

 • Toegestaan ​​voor alle mensen, bruikbaar voor schepen en wordt gebruikt om het risico op tumoren te verminderen.
 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim bewezen in verband met bewezen effect op gewichtsverlies (hoewel klein) en tonic eigenschappen.

lipase en protease

Deze enzymen in een gezond organisme, maar het is bekend dat in het geval van overtredingen van de Pancreatin (bij mensen met obesitas een hoop problemen), lipase en protease helpen bij de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten. Is een poeder-concentraat sap van de pancreas van varkens of runderen.

Door pancreatine verliest in het maagsap activiteit, is het verstandig in scripts CLA.

 • Het principe van de actie – enzymen die de vertering van mineralen te verbeteren:. Lipase – vetten, protease – eiwitten
 • Verbetert de bedrijfstoestand van het maagdarmkanaal, normaliseren spijsvertering eventueel compenseert de enzymdeficiëntie.
 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim gerechtvaardigd te versnellen het AMILO-, proteolytische, lipolytische actie.

Coleonol

De fabrikant speelt op het feit dat het minder gebruikt naam Forskolin, een stof die het versnellen van de transformatie van de energie van ATP in het kamp. De laatste, op zijn beurt, reguleert intercellulaire interactie van de hypothalamus via de hypofyse om de interne klieren. In de geneeskunde hebben gewezen op de mogelijkheid om enigszins van invloed zijn het gewichtsverlies, en verhoging van testosteron op 18%.

 • Het principe van de actie is via het zenuwstelsel beïnvloedt niet secretie energopromyshleny verbeteren. Zeker niet vastgesteld (studeerde), waarschijnlijk als gevolg van de versnelling van het vetmetabolisme.
 • Bewezen bijwerkingen gerapporteerd, waarschijnlijk niet worden gebruikt door zwangere.
 • Aanwezigheid in Fizzy Slim gerechtvaardigd voor de regulering van de intracellulaire metabolisme, verminderen het gewicht, het verbeteren van de activiteit

Nog steeds op het onderwerp van & gt;. & Gt; de cavitator FatPro voor gewichtsverlies

Teunisbloem

Het lijkt erop, ter ere van de Teunisbloem de titel van rechtspersoon de producent van “Primula leven” werd gegeven. In alle mogelijke Europen bronnen waren we niet in staat om een ​​duidelijke vermelding van deze plant te vinden (niet sleutelbloem). In een vreemde taal gevonden encyclopedieën alternatieve titel oenothera of teunisbloemolie die wordt gebruikt (niet een traditionele geneeskunde) voor eczeem, reumatoïde artritis, premenstrueel syndroom (PMS), pijn in de borst, symptomen van de menopauze en andere omstandigheden. Indiening van de theorie van het verminderen van het effect van PMS is niet bewezen. In de Europen heeft otzoviki een aanbeveling 100% (op het moment van publicatie).

 • Het werkingsprincipe is vermoedelijk (nog in studie), nootrope.
 • In verschillende, niet medische bronnen, zijn er waarschuwingen over de niet-ontvankelijkheid van aanvaarding bij ziekten van de hersenen, bijvoorbeeld schizofrenie, evenals tijdens de zwangerschap.
 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim voorwaardelijke niet gerechtvaardigd is in verband met de afwezigheid van direct / indirect verband met gewichtsverlies, maar met de mogelijke versoepeling van de honger of stress reductie C / o het zenuwstelsel.

Glucomannaan

Glucomannan is een biopolymeer, een dieetvezel die niet worden verteerd door de mens, maar is een voedingsstof voor de darmflora. De neiging om te zwellen, het behoud van de activiteit van het maag-darmkanaal, de sensatie van de honger. Vaak alleen gebruikt zonder toevoegingen.

 • Het principe van de actie – absorbeert vocht, zwelt op en creëert volume van invloed op het gevoel van honger fysiek
 • .

 • Contra is niet vastgesteld, dan wordt aanbevolen door voedingsdeskundigen voor mensen met obesitas.
 • Aanwezigheid in Fizzy Slim gemotiveerd voor fysieke verminderen gevoelens van honger.

Irvingia

Little-studeerde in Europa component van Irvingia bevat geen aanbevelingen voor medische toepassing. Buitenlandse gezaghebbende literatuur zijn er suggesties over het gebruik van om gewicht te verliezen, maar ze klinken duidelijk. “Irvingia heeft het potentieel om gewicht te verliezen”

 • Het werkingsprincipe is niet geselecteerd.
 • Contra niet vastgesteld.
 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim niet wetenschappelijk verantwoord.

Yacon

De Yacon fabriek is beter bekend in het Westen, aangeduid als Smallanthus sonchifolius, is het effect als gevolg van de inhoud van tizanidine. In de geneeskunde wordt het gebruikt in spazmah, stuiptrekkingen, ontwenningsverschijnselen bij alcoholisme. Dagelijkse dosis van zuivere stoffen niet meer dan 36 mg teneinde het optreden van bijwerkingen te voorkomen. Spierzwakte, bradycardie, slapeloosheid, duizeligheid, etc

 • Het werkingsprincipe – vermindert gevoeligheid op een chemisch niveau
 • .

 • Contra – zwangerschap en borstvoeding
 • .

 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim voorwaardelijk gerechtvaardigd vanuit het oogpunt van het verminderen van voedsel afhankelijkheid.

bittere sinaasappel fruit extract poeder

Op zichzelf is het oranje is niet van belang om gewicht te verliezen, maar een stof die is opgenomen in het en onttrokken – synephrine stompt sterk het gevoel van honger. Wat is deze stof hebben we in detail bestudeerd bij de invoering ervan de lezer aan te vullen gardenin FatFlex en er is geen reden om te herhalen. Het vermelden waard is dat pure synephrine verboden om op een andere manier neem dan mondeling. Effect, waardoor de eetlust.

Een bijkomend effect bereiken gewicht wordt bereikt door de tweede substantie hordenine, die een beetje verbetert de werking van gastrine, een stijging van zoutzuur in de maag veroorzaakt en versnelt de spijsvertering. We waren echter niet in staat om het bewijs dat hordenine is opgenomen in het oranje te vinden.

 • Het werkingsprincipe is eetlust onderdrukken ter hoogte van het zenuwstelsel.
 • Het is niet aan te raden om hoger zijn dan een dosis pure zweet is 1500 mg om bijwerkingen te voorkomen, niet te combineren met supplementen-statines.
 • Aanwezigheid in koolzuurhoudende Slim voorwaardelijk gerechtvaardigd om het proces van de spijsvertering te verbeteren, maar het heeft tegenstrijdigheden in het onderzoek over gewichtsverlies.

Wild saffraan

Wild saffraan aka Saffloer cultuur wordt hoofdzakelijk gebruikt als een kleurstof. In Europen geneeskunde wordt toegewezen als een laxeermiddel, choleretic en diureticum. Saffraan olie bevat linolzuur, in termen van dit feit, de fabrikant vorderingen op de website die het verlaagde cholesterol, hetgeen wordt bevestigd door de waarnemingen.

 • Het principe van de werking van het supplement “cosmetisch” effect heeft op het geval van aandoeningen van het maag-darmkanaal, het stimuleren van de uitscheiding van vloeistoffen.
 • Het is duidelijk dat gecontraïndiceerd bij ontsteking van de nieren, stenen in de galblaas.
 • Aanwezigheid in Fizzy Slim gerechtvaardigd secretoire functie.

Extract van jeneverbessen

Shishkoyagody jeneverbes in de geneeskunde gebruikt voor verschillende problemen. In de studie, Extra Slim fit verwijzing een choleretic actie, het verbeteren van de spijsvertering, als een diureticum en voor diarree, winderigheid. De laatste drie zijn niet verrassend, omdat een verandering in de voeding leidt tot aanpassing, en dus kunnen spijsverteringsstoornissen optreden. Artsen altijd aan te raden om geleidelijk gewicht en niet verliezen meer dan een week voor 4-6 pond.

 • Het werkingsprincipe – a. “Cosmetisch” effect op het geval van aandoeningen van het maagdarmkanaal, stimuleert de uitscheiding van fluïda
 • Het is duidelijk dat gecontraïndiceerd bij ontsteking van de nieren, stenen in de galblaas.
 • Aanwezigheid in Fizzy Slim gerechtvaardigd secretoire functies normalisering van het maag-darmkanaal en IGA.

Overzicht samenstelling

Drink veel vloeistoffen, terwijl het nemen van koolzuurhoudende Slim aanbevolen als gevolg van de laatste twee diuretica. Maar ze echo elkaar met de verwijdering van vloeistof en zhelchegonnogo. Echter, hun aanwezigheid is belangrijk voor de normalisering van het spijsverteringsstelsel apparaat, omdat geen significante verandering in het dieet leidt tot schendingen.

De antagonistische samenstelling werden niet bekend gemaakt, wat betekent dat niemand supplement niet interfereert met de andere, maar eerder een aanvulling hierop. Bijvoorbeeld, coleonol de werking van P57 vullen – eerste signalen naar de hypothalamus de afgifte van enzymen verhogen om vet te verteren, terwijl volgens de tweede verhoogt energiedrager ATP

.

Het effect van gemengde componenten:

 • Chemical, bijvoorbeeld, oranje, yacon.
 • Physical bijvoorbeeld glucomannan.
 • Signal, bijvoorbeeld coleonol, teunisbloem.

Van alle onderzochte onderdelen, we zijn niet in staat om te identificeren duidelijk bewezen geneeskunde in de volgende componenten:

 • Teunisbloem.
 • Irvingia.
 • Yacon.
 • bittere sinaasappel fruit extract poeder

Dit betekent niet dat ze niet bestaan ​​of fictie. Tenminste konden we niet unaniem bevestiging op grond van het verschil in de studies, het gebrek aan wetenschappelijke publicaties. Het is duidelijk dat er veel natuurlijke kruiden in de traditionele geneeskunde die effectief, maar nog niet opgenomen in de collectie van evidence-based medicine zijn.

Andere ingrediënten omvatten het hele spectrum van de effecten op het lichaam. Dus, het is echt maakt het vullen van het maag-darmkanaal, jeneverbes en saffraan en gevolgen van overstromingen, P57 vermindert het gevoel van honger, lipase en proteasen verbeteren vertering van voedsel en ga zo maar door.

Dat is alles wat volgens de fabrikant Fizzy Slim samenvalt met de echte svoistvami ingrediënten voor het van ons de hoogste waardering.

Guide to koolzuurhoudende Slim

Nu, op basis van de kennis van de samenstelling van koolzuurhoudende Slim, is het mogelijk om contra-indicaties te identificeren.

Contra

Het blijft heel eenvoudig – om alle van de contra-indicaties te verzamelen in één lijst. Er is een “maar” – het is genoeg om P57 te noemen en dit gedeelte kan worden beschouwd als afgerond. Lees waarom.

P57 is alleen toegestaan ​​volledig gezonde mensen, mag geen ziekten van de inwendige organen niet worden. Dus het supplement is niet geschikt voor mensen die lijden aan obesitas alleen voor degenen die niet het merkteken van body mass index van 30 punten worden overschreden. Het is gemakkelijk om onze BMI calculator te berekenen.

Bijvoorbeeld, de groei van 170 maximumgewicht waarin de katalysator nog steeds toegestaan ​​de supplementgebruik – 86 kg. Als u de markering gepasseerd voor een lange tijd, is het mogelijk dat het lichaam al het proces, dat zonder dat het medicijn is niet juist is begonnen.

Disease, die kunnen ontstaan ​​met obesitas:

 • De cholecystitis.
 • ischemie.
 • Metabool syndroom.
 • Artritis.
 • Hypertension.
 • artrose.
 • En zelfs met een tiental overtredingen.

Volledigheidshalve, hier een lijst van contra voortvloeien uit het gebruik van andere componenten:

 • Ontsteking van de nieren.
 • Stenen in de galblaas.
 • Het ontvangen van statines.
 • Brain ziekte, bijvoorbeeld schizofrenie.
 • zwangerschap, borstvoeding.

We kunnen een leeftijdsgrens voor toelating tot 18 jaar en ouder dan 50 jaar toe te voegen. Met een minimum van al duidelijk genoeg, maar meer dan 50 jaar, zullen we niet aanraden om de eenvoudige reden dat er na 45 jaar blijken diverse problemen van het cardiovasculaire aan het zenuwstelsel.

De regels van het supplement Fizzy Slim

In verband met een dergelijke samenstelling is het niet verrassend dat de aanbeveling streng en mogen niet worden gebroken, de berekende effecten van stoffen 24 uur. Dit wordt bevestigd door onze studie van de samenstelling. De regels zijn:

 • Per dag meer dan 1 tablet niet te gebruiken.
 • Drink een tablet met een glas water.
 • drink veel vloeistoffen te ondersteunen gedurende de dag niet minder dan 1,5 L.

De duur van de inname koolzuurhoudende Slim niet gereguleerd door de fabrikant, maar het zou moeten zijn te luisteren naar het advies van artsen, feedback. Artsen stellen voor om sneller gewicht dan 1 kg per week verliezen, en de feedback op Fizzy Slim is er feedback die gewicht te verliezen door 4-8 kg per week.

Doe elementaire conclusie dat het beter zou zijn om dit te verhelpen de hele dag, maar aangezien OOO “Primula life” dringt aan op de dagelijkse, dan in ieder geval laat je lichaam rust een week. Dat is een week tot een week om te ontspannen. Als u dit schema volgt, zult u 2’s nodig hebt, zo niet, dan 4.

Waar te koop Bruisend Slim en prijs

Te oordelen naar het feit dat de belangstelling voor het supplement is ontstaan ​​in oktober (zie screenshot), kunnen we zeggen dat de verkoop was niet eerder dan dat. Het is verrassend dat het was niet een geleidelijke toename, en explosief. Kun je het fenomeen of de promotionele activiteiten van de fabrikant, en dus grote investeringen in marketing, of de snelle mond tot mond reclame die alleen kan te wijten zijn aan de effectiviteit Fizzy Slim uit te leggen.

manier om gewicht te verliezen is in de categorie van “de Goederen mail”, waaruit volgt dat de bruisend Slim niet kunnen worden gekocht bij een apotheek. In dit geval moet de fabrikant is dat het in orde is met documenten en laboratoriumtests. Anders zouden we hebben gehad om de recensie te stoppen.

Hier is het noodzakelijk om te begrijpen waarom het artikel niet in de gebruikelijke apotheken, omdat het zou kunnen verkopen. Er zijn drie opties:

 1. De economische reden.
 2. Het testen van het succes van het supplement.
 3. Een poging om te ontsnappen.
 4. OL>

  Het derde punt dat we uit te sluiten omdat het verbergen niet zal werken, zoals gepubliceerd in het begin van het certificaat toont de echte naam van Bestuur, de locatie van de fabrikant, op een laboratoriumtest uitgevoerd, ontvangen een certificaat, in de federale dienst voor geregistreerde accreditatie.

  De economische reden is zeer waarschijnlijk als gevolg van de ontwikkeling van de retail sector zal moeten ongelooflijke bedragen investeren in Makelaarskosten, huur ruimte, apparatuur, overhead. De prijs van een supplement kan off tientallen keren te nemen. Dit zal uiteindelijk leiden tot dezelfde of kleinere winst, maar een klein bereik, maar produktiecapaciteit perfect zijn om de kosten te heroveren.

  Het tweede punt is nauw verbonden met de economie, want naast de formule en onderzoek te ontwikkelen, zal je nodig hebt om te testen wat de klanten koolzuurhoudende Slim zal vergen. Betekent niet dat de mensen die het uitvoeren van het experiment, alleen dat het supplement is volgens de regels van de marketing moet ook worden getest. Dit voorkomt onnodige uitgaven toekomst, maar zal de fabrikant te helpen, bijvoorbeeld, om iets in het ontwerp van de verpakking, het aantal tabletten, de houding van de consument om nieuwigheid te identificeren veranderen.

  Stel dat de prijs en de lopende promoties zijn onderworpen aan marktonderzoek en kan voorbij zijn in een maand of twee. Gezien de hype, kunnen we verwachten dat de ontwikkeling van het model van de verkoop aan conventionele retailers.

  Officiële website koolzuurhoudende Slim

  Gezien het bovenstaande is de enige echte manier om te kopen koolzuurhoudende Slim is te bestellen op de officiële website. Verrassend kan het zijn dat een enkele link kan openen verschillende ontwerpen, die ook kan worden verklaard door het testen van hoe mensen zullen reageren op een bepaalde uitstraling.

  De link die we geven, gaat naar een pagina waar het supplement is beloofd aan een prijs van 149 …. Deze marketing actie, waarvan de essentie is dat wanneer je meerdere pakketten kopen, zal men tegen een gereduceerde prijs. Zodat de koper in staat zal zijn om geld te besparen in tegenstelling tot de aankoop op de website!

  Link naar de officiële website: KLIK

  .

  Reviews over de bruisend Slim

  Aan populaire en onafhankelijke sites otzoviki werden gevonden:

  Ik hoop dat binnenkort zullen ze verschijnen, en in de tussentijd aan te moedigen iedereen die besloten om te kopen, te schrijven in de opmerkingen feedback van uw ervaring. Alleen constructief en doordacht beschrijving. Garantie: uw feedback zal worden opgenomen in dit artikel hieronder. Ook als er foto’s en video, kan ons schrijven

  Andere recensies op het Internet vertrouwen is moeilijk omdat alle zoekopdrachten Yandex en Google geven websites waar de reviews zelf worden onder extreem positief artikelen geschreven, dus auteurs kan worden gemotiveerd.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...