Nieuws

Fish XXL – prijs, waar te kopen, hoe het werkt

Fishing is een ziekte (in de beste zin van het woord). I “gecontracteerd” de stille jacht al geruime tijd. Ik hou om te zitten met een hengel aan de oever van de vijver, of ga met een overnachting ergens op de grote rivier. Specializers op vleesetende vissen vangen, zijn er karper, kroeskarper, zilver karper. Onlangs verslaafd aan Fish XXL. Deze activator is bijten echt werkt. Natuurlijk is het gebruik van dergelijke aas niet ontkennen vaardigheid, maar de kans om de vangst van een echt grote vis is sterk toegenomen.

Bestel het Supplement op de officiële website. Met behulp van het internet is veel goedkoper dan te proberen om een ​​mengsel in conventionele winkels of verkooppunten te kopen in de markt. En risico’s minder. De betaling gebeurt na controle, dus ik het risico niets. Een tijdje moet wachten, maar dat is oke – nog steeds geen geneesmiddel aankoop)))

Het principe van de werking van de activator de beet

Ik wil duidelijk maken dat Fish XXL – dit is geen gewone aas. Het wordt niet toegevoegd aan granen of stortklaar. Deze activator bijten werkt op een ander principe. Het lokt de vis het aas direct aan te vallen. Natuurlijk, moet u rekening houden met de omgevingsfactoren. Bij hoge druk, verandert het weer karper, kroeskarper sloom en gewoon niet naar plaatsen Sukarma vis, zodat het effect kan nog erger dan andere dagen. Maar de resultaten altijd. En dit is belangrijk.

Ik sloop op het internet en kwam over de recensies over Fish XXL professionals. Het blijkt dat mensen die gespecialiseerd zijn in de sport vissen al lang gebruikt dergelijke supplementen. Dat is wat ik gelezen op een van de forums:

Als aanbevolen door specialisten, dan moet je om te luisteren, vooral omdat de lokstof is relatief goedkoop. De prijs stelt u in staat om te experimenteren.

Reviews liefhebbers “stille jacht”

Voor mij was belangrijk en de algemene mening over Fish XXL. Beoordelingen van mijn collega spinning reel en telescopische hengel was in de meerderheid positief. Natuurlijk, het voldoen aan de boze reacties dat een activator bite – echtscheiding. Ik zou niet zo categorisch te zijn. Lees op grote boerderijen feromonen toe te voegen in het water om meer te eten en kreeg al snel gewicht te vissen. Dus waarom zou het niet werken in omstandigheden van “wilde” water?

Om dergelijke producten op de markt te kopen zou ik zeker niet aanraden. Kan er iets schuiven. Ik ben op de officiële site keek op de certificaten van overeenstemming en een certificaat van echtheid hebben onderzocht. Het kopen van elders is geen garantie dat echt gebruik maken van de activator bijten, niet de gebruikelijke smaak.

In de toetreding tot de mening. Ceteris paribus, Fish XXL echt verbetert de vangst. Ik met een lege SADC nog nooit bezocht.

Hoe Fish XXL gebruiken

een beetje praten over zijn ervaringen van zilver karper te vangen. Voor degenen die nog nooit hebben “gejaagd” voor dit soort vis zal een nogal ingewikkeld proces te verduidelijken. Zope wil niet reageren op conventionele aas, dus je moet komen met verschillende creatieve oplossingen in de vorm van afstoffen melkpoeder of het gebruik van complexe geisers.

Hier zijn een aantal handige Fish XXL. Karper visserij met grote drijver en de trog pap, dat niet lager 20-30 cm valt van het oppervlak. Gemerkt dat als het aas wordt vooraf bevochtigd met activator, de beet gebeurt veel vaker. De tool is beschikbaar in het idee van de spray, dus pas het erg handig. Voordat u een paar keer “Keulen” te vragen over de tepel en het ging)))

Ik heb een vriend fan van spinnen en het vangen van een roofdier. Het is een ander principe. Gebruikte faux (spinner, zachte kunstaas en wobblers).

Friend zegt, dat geldt ook voor de spray voordat je vissen te beginnen. Zegt het trekt vis naar het gewenste punt. Onlangs stuurde een foto van het record vis nam de snoek 7 pond.

Waarom ik koos voor deze lokstof Fish XXL

geprobeerd verschillende activatoren voor de beet. Koos Fish XXL voor zijn prestaties. De vangst aanzienlijk toegenomen. Natuurlijk, bijten als “Zwarte stenen” is niet altijd het geval, maar een leeg huis kan ik niet komen.

De belangrijkste voordelen van de spray:

  • bijna een gegarandeerde vangst;
  • gebruiksgemak;
  • een grote hoeveelheid (voor mij één fles is genoeg voor 5-7 trips);
  • lage prijs.

Ik heb ook een goede organisatie van het werk op de officiële website te vermelden. Ik was bang dat zou verpesten het ontwerp van de applicatie. Het bleek dat van mij veel en is niet vereist. Liet mijn telefoonnummer en rustig wachten op een oproep van de consultant online winkel.

De man duidelijk uitgelegd alle nuances en schreef het adres van de korte e-mail. Betaald Fish XXL na ontvangst. Opende het pakket om te zien wat er allemaal geheel, en pas daarna gaf het geld. Echtscheiding is mogelijk !!!

Probeer de activator beet, en ik denk dat je zult er geen spijt! Vissen is een creatief proces dat innovatieve oplossingen en Fish XXL, net wat je nodig hebt!

vereist

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...