Nieuws

Electricity Saving Box – de prijs, waar te kopen, adviezen

Elektriciteitsbesparing Box – een klein apparaat, staat (naargelang verkopers en reclame) energie kunnen verlagen 5-60%. De verklaring van het beginsel van zijn daden op een koper zijn verre van elektrische blik behoorlijk overtuigend. Maar onze man is niet zo naïef als 20 jaar geleden. En hij vraagt ​​zich af: Elektriciteit opslaan Box is een echtscheiding of de waarheid

.

In promotiemateriaal en instructies voor elektriciteit opslaan Box beschrijft het mechanisme van de inrichting en werkwijzen voor het gebruik ervan. Ook daar kunt u de tabel van de efficiency te vinden, waaruit blijkt in welke gevallen is het meest effectief en waar het niet kan worden gebruikt. Een sterk argument voor verkopers is dat de Electricity Saving Box certificaat Europa, Kazachstan, Oekraïne en Turkije. Wat zou een echtscheiding zijn als de certificaten?

Merk op dat de Electricity Saving Box is slechts een van de merken van “economisch elektriciteit” op de markt. Om dezelfde categorie EkoEnerji (Turkije), smartboy, Elektriciteit Energie Electric Power Saver, “Econometr”. In de regel, het land van herkomst is China. Verenigt deze inrichtingen het werkingsprincipe en efficiëntie geclaimd. Hetzelfde voor hen en het schakelcircuit. Parallel aan de belasting, nadat de meter, maar zo dicht mogelijk bij hem

EkoEnerji, 25 W

Het attente persoon zal merken van de Elektriciteit Saving Box en zijn analogen zijn een vaker punt: de fabrikant beweert dat de energiebesparing die kan worden gezien alleen op plaatsen met grote inductieve belastingen. En deze uitspraak is de waarheid.

De eerste aanwijzingen dat de efficiëntie van de Elektriciteit Saving Box is ver bezijden de waarheid

Elektriciteit besparingen voor vele jaren is de wereldwijde trend. Internationale bedrijven hebben moeite om de consumptie van energie-apparaten zo goedkoop mogelijk. Op dit punt zijn er gespecialiseerde laboratoria. En elke beslissing op het gebied van energiebesparing verspreidt zich snel over de producenten en het lijkt in de producten merken. Van hieruit ontstaat er een redelijke vraag: waarom doen we niet analogen Elektriciteit Saving Box van Philips, Samsung of LG zie

?

“Economical” verkocht via exclusieve distributeurs. Op hetzelfde moment, bekende fabrikanten van elektrotechniek voorkeur om te werken via regionale kantoren. Dus ze hebben direct toegang tot verkopers en grootverbruikers, kan hen te voorzien van informatieve, wetenschappelijke, engineering en technische ondersteuning. Waarom fabrikant van de Elektriciteit opslaan Box niet van deze effectieve regeling gebruiken?

Elektriciteit opslaan Box

Het derde punt is na te gaan effectiviteit van Elektriciteitsbesparing Box wordt meestal op basis van verandering van stroom in het circuit (geen apparaat mee). Elke specialist zal u vertellen dat de vermindering van de totale stroom in het netwerk nog steeds niet duidelijk op het verminderen van het energieverbruik te laten zien. Waarom niet de directe meting van de verbruikte elektriciteit of actief vermogen uit te voeren? Gebruik geen dergelijke lastige methode schat energiebesparing bij het gebruik van elektriciteit opslaan Box voor echtscheiding potentiële kopers.

Als de uitleg van het principe “economisch” verder gaan “know-how” en “onbekende effect”, we praten over de transformatie van reactieve energie (het heeft geen invloed op de dynamiek van de teller) actief. Actieve energie, in tegenstelling tot reactieve, kan worden gebruikt voor transformatie in andere vormen van energie die aan de basis van het werk van iedere consument het apparaat ligt. Maar iedere natuurkundige zal je vertellen dat reactieve energie alleen kan worden besteed aan het creëren van elektromagnetische velden in inductieve capaciteiten (bijvoorbeeld in de wikkelingen van motoren). In andere vormen van energie om te zetten is het niet onmogelijk. Er zijn ook andere verklaringen-fiction, die gemakkelijk opgeslokt door de kopers, die willen de elektriciteitsrekening te verminderen.

Het bewijs van echtscheiding, Elektriciteit opslaan Box

Elektrisch schema van het toestel is het beste bewijs van de waarheid-in-reclame “economisch”. Voor de meesten van hen het schema kon ik niet vinden. Aangename uitzondering is Electricity Saving Box. Als u het internet kunt u zijn concept vinden:

En wat zien we? Dit is de meest voorkomende filter-inrichting van de twee condensatoren met de elementaire gelijkrichter. In de brochures heb ik geconstateerd dat in het apparaat is er ook een bron van hogere harmonischen, maar in deze regeling niet wordt gedetecteerd. Het lijkt erop dat het hele ontwerp is bedoeld om twee LED’s, die Shine op het lichaam van het instrument van stroom -. Een soort mini-verlichting

De slechts beperkt bruikbaar ding is de condensator die parallel aan het netwerk. Met de juiste keuze van de kenmerken van deze condensor zal de motoren veroorzaken (wasmachine, koelkast, ventilator, enz.) Naar de meest reactieve energie verbruiken om een ​​magnetisch veld efficiënter te maken. Dit zal de lokale grid te verlichten.

MAAR: de meting van het elektriciteitsverbruik reageert niet op blindvermogen. Ze zijn “cool” in verhouding tot het verbruik van slechts actief vermogen, dat is Elektriciteit opslaan Box op geen enkele manier niet kan beïnvloeden.

Theorie, theorie, maar geen experiment mijn bewijs niet lijken allemaal redelijk. Voor het experiment, hebben geen behoefte aan een Hadron Collider, een elektronenmicroscoop of iets anders lastig. Ik heb verschillende apparaten op het netwerk aangesloten en gemeten energieverbruik dankzij de kracht meter met en zonder parallelbedrijf “elektrisiti seyving box”. Toen vond het verschil tussen het energieverbruik met en zonder de “economie”. De spanning aan de ingang was 230 volt.

  • Gloeilamp 60 W – verschil + 8,2% cumulatief
  • Het elektrische verwarmingselement 1000 W – verschil +0,3%
  • De fluorescentielamp 11 W – 18,3 procent verschil
  • Electroporatie 1100 watt – een verschil van -3,3%

Dus, in de meeste gevallen het stroomverbruik bij het inschakelen van Elektriciteit Saving Box toegenomen. Maar in één geval, bij gebruik van de inrichting met een krachtige motor, gezien een kleine besparing. De waarschijnlijke verklaring van de aard van deze economie aangehaald ik hierboven – efficiëntere motor verbruikt reactieve energie, maar de stroommeter wordt niet beschouwd

.

Als u wilt, kunt u proberen om deze conclusie onafhankelijk te bevestigen. Maar ik ging nooit op een grootschalig experiment vanwege de noodzaak van een grote hoeveelheid metingen en krachtig genoeg langdurige stress op mijn thuisnetwerk. Ik weet al dat als er een significant verschil en zal verschijnen, zal het niet gebruik maken van Elektriciteit Saving Box. Modern meter van de elektriciteit die voldoet aan GOST R 52322 2005, mag niet gevoelig voor dergelijke “Electricity Saving Box” zijn.

Distributeurs van vele modellen van “economische macht” staan ​​erop dat verhoging van de energie-efficiëntie van de apparaten te wijten aan het genereren van hogere harmonischen. Natuurkunde ons vertelt, de hogere harmonischen niet alleen vermindering van de efficiëntie van de motor en vele andere apparaten, maar ook de kracht verliezen in magnetische kernen sterk toenemen. Dit zal vooral merkbaar op het voorbeeld van de TL-lampen zijn.

In theorie kunnen dergelijke apparaten worden zelfs leiden tot de snelle falen van spaarlampen. Gevolg van de opwekking van hoge harmonischen van de lokale resonanties gevaarlijk gas-discharge lichtbronnen, maar kunnen breuk en andere apparaten veroorzaken. Bijzonder hoog risico laatstgenoemden “secretariatului” lage belasting van het netwerk.

In bepaalde omstandigheden kan de compensatie capacity “elektroperedacha” kan inderdaad het energieverbruik te verminderen. Maar eerst het besparingseffect is schaars, en ten tweede, het schema is dat wint de leverancier van elektriciteit, maar niet voor de consument. En de laatste is het meest pijnlijk. Real profiteert van Elektriciteit Saving Box krijgen alleen de verkopers. Ze kopen deze “innovatieve” apparaat in China voor $ 4 per stuk, en verkocht de ongelukkige burgers tien keer duurder.

Is er een alternatief voor elektriciteit opslaan Box?

Is, en het is goed bekend bij u. Houd je aan de regels van de besparing van elektrische energie:

  1. Koppel ongebruikte apparaten. Denk er altijd aan de slogan “Het verlaten van het licht uitdoen!” Long niet apparaten te houden in de standby-modus. Als je niet nodig hebt in het volgende half uur, haal ze uit het netwerk. Printer, magnetron, computer, enz. In de standby-modus ook verbruiken elektriciteit, zij het in veel kleinere aantallen.
  2. Bij het kopen van nieuwe elektrische apparaten aandacht besteden aan hun energie-efficiëntie. Het wordt aangeduid met letters van het Engels alfabet. Wat is deze brief dichter bij het begin van het alfabet of de meer zijn er de letters “A” en de profs na hen, hoe beter.
  3. Als u elektriciteit te gebruiken voor verwarming (of koeling) hun huizen, zorgen voor geluidsisolatie van deuren en ramen. Let op mogelijke oorzaken van het verlies van warmte uit het appartement of huis.
  4. OL>

    de verlaging van de energiekosten in je handen, en laat je niet misleiden door echtscheiding verkopers Electricity Saving Box.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...