Nieuws

Dynamite – de activator beet, adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, of is het de moeite waard?

Dynamite een krachtige activator van bijten, dus grijp vissen Dynamite en niet bang zijn voor boetes en rybinspektora zijn. Immers, het is een Italiaans product vervaardigd op basis van feromonen, van rechtswege is gevestigd in een van de meest vooraanstaande plaatsen onder de lokstoffen.

Het is verboden met Dynamite activator bijten EFFECT bijdraagt ​​aan het proces van de spanning en het plezier van outdoor liefhebbers.

De geschiedenis van de schepping Dynamite

De basis van het uitstekende werk zijn de biologisch actieve stoffen – feromonen, die aan elk levend organisme worden toegewezen. Hoewel dit voor alle types van de zee en de rivier inwoners. Verhoogt het metabolisme, de vis voelt zich sterk honger, het verzamelen in koppels, ga naar je haak of lokken.
Deze stof werd gesynthetiseerd door de Italiaanse wetenschappers in 2011. Onder leiding van de ontwikkeling van Dr. Andy Moore. Chemische verbinding samenstelling en eigenschappen, in overeenstemming met de natuurlijke tegenhanger.

Dan met het gebruik van een gesynthetiseerde substantie werd gestart met de productie van de lokstof onder de naam Dynamite. Op basis van de gesynthetiseerde feromonen, geconcentreerde essentiële olie. Elke gemetalliseerde buidel bevat 5 ml, elk pakket bevat 5 pakketten.

Onze mensen uitgeput door vervalsingen zorg over de kwestie. Zo’n sterke invloed op de vis Dynamite – misleiding of niet? De vissers die dit activator gebruikt wordt, zal op unieke wijze reageren. Prachtige werken is gebaseerd op de werking van feromonen, die de vis dwingen om actief te voeden en te verzamelen in grote scholen.

De samenstelling van de lokstof Dynamite

De samenstelling van de activator is evenwichtig en het omvat de volgende stoffen:

  • een bindmiddel is het gebruik van vismeel;
  • geven geur en smaak, allerlei snoepgoed additieven;
  • de verschillende essentiële oliën lokken de prooi;
  • en natuurlijk de feromonen die op de vis als Valerian op katten.

Het saldo van elke component en de actie van de vloeistof – in dit geval het succes van elke release vissen. Dergelijke eigenschappen maken het mogelijk om vis te lokken van verre oorden. Gaande van alle sites van de actie van de stof, rent ze naar het aas. Vergeet niet om de lokken met lokstof, succesvolle vissen u veilig te maken.

Hoe activator beet Dynamite gebruiken

EFFECT Dynamite vissen, altijd en overal. Maar er zijn een aantal subtiliteiten die je moet weten.

Pas vervalsingen, herinneren, dit lokmiddel wordt alleen in vloeibare vorm in verpakkingen 5 gemetalliseerde verpakkingen. Voor opname in het gerede mengsel, nemen deel. Een sachet wordt verdund in de gerede aas, 2 kg, maximaal 2,5 kg. van Bait kunt u uw eigen, de winkel koopt bereidingen te gebruiken.

Nu gaan vissen, neem je het droge mengsel met de activator. Op de vijver en verdunnen met rivierwater en lokken plaats.

In het koude seizoen, kunt u de lokstof pure naar het aas bevochtigen toe te passen. Hiertoe verdun de sachet in 200 ml water uit het reservoir. Op dit moment, vis houdt dier lokken en aas, dus het gebruik van deze methode, zal je tank vol met vis. Het belangrijkste ding -. Niet flip het glas en giet het mengsel, in dit geval, zullen ze niet bijten

Wanneer, waar en wie om te vissen met Dynamite

Vangen, met de hulp van deze stof vrijwel elke vis op enig water kan zijn. Het kan zee, rivier, meer zijn – overal vindt u een succes en de felbegeerde trofeeën zijn. Niet afhankelijk roofdier of vreedzame vis zal altijd uw haak of tee.

Het is van belang om de balans op te maken van de lokstof, naar de rivier met een sterke stroming. In dit geval is één pakket is niet genoeg. Om op te slaan in dit geval is het beter om een ​​lokken met behulp van fijne zakken te maken, zal deze methode kunt u het aas snel schoon. U kunt de methode van bevochtiging van lokaas of kunstaas gebruiken.

In stilstaand water of vijvers met langzame stroomverbruik is klein. Houd er rekening mee over de juiste invoering van aanvullende voeding. Maar in ieder geval, een zakje is genoeg voor 5 -. 7 succesvolle vissen toch

In de conclusie van de belangrijkste punten

Gaande visserij, zorg ervoor dat u een zak Dynamite nemen.

Het maken van de lokken, houdt de proporties van een stof. Vergeet niet – het maken van een onvoldoende hoeveelheid, zult u niet de vis te lokken om zichzelf, en het maken van een overmatige hoeveelheid. – actief bezig zijn vis, maar geen aandacht aan je haak

Pas vervalsingen, herinnert de lokstof wordt alleen in vloeibare vorm, pakket van 5 zakken. Koop kwaliteit van het product van vertrouwde verkopers, een succesvolle vissen u zal worden voorzien.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...