Schoonheid

Bustelle – adviezen en prijs, opmerkingen, hoe werkt het?

De massacultuur is niet bijzonder lastig na te denken over vrouwelijke schoonheid. Het is simpel: grote borsten – wat is DE belangrijkste in een vrouw. We zullen niet ingaan op een discussie over de diversiteit van de vrouwelijke schoonheid en primitiviteit van deze aanpak. Uiteindelijk is een zuiver persoonlijke kwestie. En als ze besluit om te vergroten haar borsten is haar recht. Maar is het mogelijk om een ​​soortgelijk doel zonder chirurgische ingreep te bereiken, met behulp van room Apsis?

Stunning reclameslogans Bustelle

Het is gewoon geweldig begin: “Aanbevolen NTN, STS en het eerste kanaal”

Onmiddellijk duidelijk het niveau van de doelgroep, die is ontworpen is. “TV is een echte aanrader!” Em> – dit argument zal niet beweren. Dit is niet een of andere wetenschappelijke studies en klinische bevindingen, en een TV!

Natuurlijk, deze verklaring niet onderbouwd. Dus de situatie is tweeledig: aan de ene kant begrijp ik dat deze aanbevelingen niet bestaan, en aan de andere kant, het is dom om het te bewijzen. Want zelfs als die kanalen echt aanbevolen dat crème, is het niet getuigen in zijn voordeel te dragen.

De rest van het proefschrift niet minder heerlijk: de “Maak de borst een kwestie van trots!” Em> – prima. Hoe kun je trots zijn op andermans prestatie zijn?

Als de borst is in eerste instantie goed, dan is dat omdat van de genetica. Als de borsten te kijken geweldig na de room, het komt door de producenten. Maar de eigenaar van een mislukking om trots op te zijn? In het algemeen, de prestatie is discutabel.

Bustelle vernieuwt cellen

Dan volgt een poging om een ​​beetje van de “wetenschap” toe te voegen. Onder andere beloften, leren we dat Bustelle “het startsein voor de actualisering van de borst cellen” .

Belangrijke mededeling voor marketeers Bustelle: het proces van vernieuwing van de cellen in ons lichaam lopen zonder hen. Dus huidcellen worden volledig vernieuwd in ongeveer 2-3 weken. En de crème op deze processen heeft geen effect.

Al het bovenstaande wekt de indruk dat de verkopers van de crème Apsis ervoor dat het IQ van hun klanten een beetje kleiner dan de Sparrow. En zij onvoorwaardelijk geloven dat de TV en in staat om grote borsten als zijn persoonlijke prestatie te overwegen.

Als het verhoogt de borst?

Deze beschrijving beschrijft het principe van de werking van de crème voor borstvergroting. Het blijkt dat het geheim is in de fyto-oestrogenen -. “effectieve analoog van vrouwelijke hormonen”

Op het eerste gezicht in orde. Oestrogeen bevordert eigenlijk de ontwikkeling van de melkklieren – nemen is een natuurlijke analoog van plantaardige oorsprong en al, wrap! Maar dit is slechts op het eerste gezicht.

In feite, niemand niet de borst te verhogen, gewoon pompen het lichaam met oestrogeen. Dit zal leiden tot hormonale stoornissen en vreselijke bijwerkingen -. Bijvoorbeeld, zal het risico van kwaadaardige tumoren te verhogen

Fabrikanten Crèmes voor borst beweren dat ze de perfecte oplossing hebben gevonden. Het is een fyto-oestrogeen – het is zoals oestrogeen, natuurlijk en veilig. Fyto-oestrogenen wordt gevonden in appels en tarwe, wortel en soja in bier en in de meeste van deze crèmes voor borstvergroting.

Waarom fyto-oestrogeen verhoogt de borst

Eerste . Als wrijven van fyto-oestrogenen op de huid kan het lichaam om de groei van de melkklieren te verhogen? Zelfs als de fyto-oestrogenen borst kan verhogen (al is het niet), zou de crème nodig hebben om te eten bij het ontbijt, ze niet rasp je borsten.

Second . Quote Wikipedia:

 • “Momenteel blijkt dat deze angsten, die samenhangen met de hypothese dat fyto-oestrogenen een aantal eigenschappen van deze oestrogenen bezitten of modulatoren van oestrogeenreceptoren in het menselijk lichaam, ongegrond”.
 • Een dergelijke conclusie is gemaakt op basis van klinisch onderzoek, Stroma en Busino, die werd uitgevoerd in 200Bustelle en Bustelle999.

  Moraal: de fyto-oestrogeen is niet hetzelfde als oestrogeen. Het heeft geen invloed op de ontwikkeling van de borstklieren. En als plotseling begon te beïnvloeden, zou het een bewijs van de veranderingen in de hormonale niveaus van het lichaam. En het zou beloven tal van gezondheidsproblemen.

  Real beoordelingen over de crème Bustelle

  Het blijkt, uit het oogpunt van de wetenschap crème met fyto-oestrogeen borst zal niet toenemen. De theorie wordt bevestigd door de praktijk. Reviews van echte mensen op Úšovice

  Het uitgangspunt van feedback is eenvoudig: de crème is nutteloos – het is een gemeenschappelijk Scam. 3 onderscheidingen, waarschijnlijk achtergelaten door de verkopers fondsen, is het algemene beeld niet beïnvloed. Gemiddelde score van Bustelle.94 score spreekt voor zich.

  Een van de voordelen soms genoemd hydraterende werking. Maar het is zeker niet het resultaat dat ik verwacht, bij de aankoop van een crème voor borstvergroting.

  Overzicht Bustelle

  Crème voor borstvergroting Apsis – een nutteloze tool. Veel advertenties scripties belachelijk: fyto-oestrogeen verhoogt de borst. Hij kan niet van invloed op het lichaam in principe, als je het toepast op de huid en niet oraal geconsumeerd.

  blij met de site “Ottovich”, waar u de scores van echte gebruikers kunnen zien. Zij bevestigen dat Apsis -. Regelmatige moisturizer, die onder het mom van de fondsen voor een borstvergroting wordt verkocht

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...