Schoonheid

Bluronica – prijs en meningen, rimpels

Voor gelaatsverjonging, wordt aanbevolen een complex van hyaluronzuur of hyaluron Forte, die helpt om het verouderingsproces te stoppen en verhogen de elasticiteit van het weefsel te gebruiken. Dit serum is van een Bluronica met de speciale formule heeft een unieke samenstelling, dus krijgen veel positieve feedback en geniet grote populariteit in cosmetica.

De samenstelling en het effect van Bluronica formule

Hyaluron Forte is verkrijgbaar in de vorm van biologisch actieve voedingssupplementen, speciale formule waardoor een goed resultaat.

Op basis van hyaluronzuur Forte bevat de volgende onderdelen:

 • collageen;
 • hyaluronzuur;
 • vitamine C;
 • chondroïtinesulfaat.

Als u een Bluronica nemen met formule na cosmetische procedures of een operatie, kan een aanzienlijke vermindering van het risico op complicaties.

Het serum heeft zulke farmacologisch effect op de huid:

 • anti-aging;
 • herstellende;
 • hydraterende.

Zoals blijkt uit de adviezen, hyaluronzuur Forte helpt om het proces van verjonging te intensiveren in het lichaam en om zich te ontdoen van kleine imperfecties van de huid, zonder toevlucht te nemen tot radicale methoden van de behandeling. Het pakket omvatte biocomplex bevat 30 pillen mg. 1480 het land van de fabrikant van het serum is Verenigde Staten.

Indicaties voor gebruik

Neem een ​​supplement van een Bluronica met een formule aanbevolen voor een dergelijke getuigenis:

 • droog en fading huid;
 • tekenen van ouder worden;
 • de behandeling van retinale dystrofie;
 • voorkomen van vervorming van het bewegingsapparaat;
 • preventie van complicaties na het schillen of operaties;
 • de behandeling van maagzweren.

Bovendien, neem een ​​voedingssupplement mogelijk mensen die contactlenzen dragen om droge ogen te vermijden. Standaard behandeling is één maand, waarna u een pauze te nemen en vervolgens, indien nodig, herhaal de cursus. U moet één tablet per Bluronica met formule in de dag te nemen tijdens de maaltijd en veel te drinken.

Contra-indicaties voor het gebruik van Bluronica

Het is verboden om dit complex in aanwezigheid van:

 • individuele intolerantie van serumcomponenten;
 • tijdens de zwangerschap en borstvoeding.

Kinderen Supplement kan alleen worden toegediend met toestemming van een arts.

De hyaluron complex: actie

Fondsen voor de verjonging van de huid die hyaluronzuur bevatten, zijn een veilig alternatief voor plastische chirurgie. Het complex bevat hyaluron gel activator en hyaluronzuur serum voor de huid. De basis van deze make-up is collageen. In normale gezonde persoon produceert voldoende hoeveelheden van het eiwit, maar met de leeftijd of onder invloed van bepaalde factoren de hoeveelheid geleidelijk afneemt. Daarom is het complex van hyaluronzuur helpt om de elasticiteit van de huid te herstellen en zorgen voor de nodige voeding en hydratatie. Ook Bluronica bevat amarant olie en vitaminen. Olie herstelt de huid, terwijl de vitaminen en mineralen om de teint te verbeteren en geven de huid een gezonde look.

Gel activator hyaluron ontvangt positieve adviezen als een van de beste en meest doeltreffende instrumenten in de strijd tegen veroudering van de huid. om deze tool te gebruiken wordt aanbevolen voor mensen na 30 jaar, wanneer het begint om de toon van de weefsels te verminderen. De gel helpt aanzienlijk glad uit littekens, littekens op de huid en rimpels glad te strijken en nasolabiaalplooien.

Serum, die is opgenomen in de set, terwijl het gebruik van de gel helpt om het beste resultaat te bereiken en heeft deze actie:

 1. hydrateert de huid;
 2. Verhoogt weefselelasticiteit;
 3. lanceert herstelprocessen;
 4. Verbetert de productie van collageen;
 5. Bevordert de genezing van wonden;
 6. lichter pigmentatie.
 7. OL>

  De indicatie voor het gebruik van anti-aging cosmetica:

 • aanwezigheid van nasolabiaalplooien;
 • wallen onder de ogen;
 • rimpels;
 • verzakking van de huid.

U kunt geen gebruik maken van complexe met hyaluronzuur in het geval van een allergische reactie en buiten de kerncomponenten en tijdens de zwangerschap.

Hoe het product aan te brengen op de huid

Geniet van deze verjongende complex is gemakkelijk, maar om het toepassen van een cosmetisch product mag alleen droge en grondig gereinigde huid van het gezicht. Dus alle voedingsstoffen diep in cellen die zal helpen het effect te versterken.

Het gebruik van gel of serum op uw eigen, maar het is aan te raden om het product twee keer per dag toe te passen op de huid: ‘s ochtends en’ s middags. In de eerste plaats in de ochtend kunt u een gel activator te gebruiken en vervolgens in de avond of gedurende de dag op de huid serum te smeren. Om een ​​cosmetisch, bij voorkeur een pipet te krijgen en knijp het dan op je vinger en wrijf in de huid. U kunt dan gebruik maken van voedende en hydraterende crème.

meningen over serums

Studies tonen aan dat serums en cosmetica die hyaluronzuur bevatten, hebben een uitstekende anti-aging werking en krijgen in de meeste gevallen een positief advies. Velen met het regelmatig gebruik van een serum of gel teint verbetert, kleine rimpels verdwijnen en de rimpels in de huid.

Negatieve meningen over biologische toevoegingen of complexe gialuronka grotendeels in verband met oneigenlijk gebruik van deze fondsen of negeren van contra-indicaties voor het gebruik ervan .

Hoe voor de huid conditie te verbeteren

Om de werking van biologische agentia en complex te versterken, is het raadzaam om een ​​goede voeding te volgen. Nuttig groenten en fruit zal helpen om te compenseren voor het gebrek aan diverse vitaminen en mineralen in het lichaam. Bovendien verbeteren huidconditie van binnenuit kan, wanneer de drank per dag minstens 2 liter zuiver niet-koolzuurhoudend water.

Elke dag kunt u veeg het gezicht met ijs met groene thee of kruidenthee afkooksel:

 • kamille;
 • calendula;
 • paardenbloem;
 • salie.

Een tendens om pigmentatie, is het raadzaam om direct zonlicht op de huid te vermijden en toe te passen voordat ze buiten speciale crème met een hoge beschermingsfactor niveau.

Voor u pillen te kopen, is het raadzaam om te overleggen met een specialist om mogelijke contra-indicaties te elimineren. . De schoonheidsspecialist zal u vertellen hoe aan te vullen en wat tools die u kunt gebruiken met betrekking tot de aard van de huid en indicatie

Auteur: Maria Shikankova

Beoordeel het artikel:

Hyaluron.com “Make-up

Dus adviseer ik om te lezen Bluronica

Hoe maak je een crème te kiezen met collageen voor gezicht en lichaam

Welke maatregelen heeft de pure ZD collageen

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...