Nieuws

Awaderm Eye – de prijs, nu kopen, waar te kopen, opmerkingen

Overzicht Awaderm -. Room, het geven van de jeugd van de huid rond de ogen

Wat is Awaderm?

De jeugd is duidelijk, levendige uitstraling. De huid rond de ogen is de meest kwetsbare tijd: de wallen, ouderdomsvlekken, slappe, verlies van elasticiteit. Deze problemen geven het aantal jaren gewoond, een negatieve invloed op het uiterlijk, het indrukken effect op het gevoel van eigenwaarde. Awaderm elimineert de tekenen van de tijd, terug te keren er jong uitzien, en je – in een goed humeur

.

zachte crème heeft de kracht van biologisch actieve natuurlijke bestanddelen. Het is veilig en effectief is, wat wordt bevestigd door de internationale certificaten GMP
Awaderm crème geschikt voor dagelijks gebruik in de uitgebreide zorg van het gezicht en vult dit aan

Het resultaat van het gebruik van fondsen meteen duidelijk:.. Normale kleur en turgor (elasticiteit) is hersteld, is er een gezonde glans in zijn ogen.

Hoe werkt Awaderm

Intense actie Awaderm komt neer op een paar gebieden:

 • Het wegwerken van kneuzingen, blauwe huid onder de onderste oogleden. Donkere kringen – het resultaat van schendingen van de bloedcirculatie in deze gebieden en stagnatie van veneuze bloed. Toning zalf die de bloedstroom herstelt en elimineert stagnatie.
 • Whitening, het wegwerken van ouderdomsvlekken. Pigmentatie die verschijnen met de leeftijd, waardoor een serieuze klap voor schoonheid. Genetische aanleg in combinatie met blootstelling aan de stralen van de zon ervoor zorgen dat de ontwikkeling van deze tekenen van ouderdom aan de prominente gebieden van het gezicht. Whitening effect Awaderm verwijdert vlekken en egaliseert de huid toon.
 • Hydratatie en voeding: natuurlijke oliën en vitaminen zorgen voor de noodzakelijke niveau van hydratatie en elasticiteit
 • .

 • Het verwijderen van oedeem, lymfedrainage. Stagnerende processen veranderen niet alleen de kleur van de epidermis, ze maken de oogleden groter, verandert de vorm van de ogen, het verkleinen van zijn. vocht herstellen helpt zich te ontdoen van wallen, verjonging van het uitzicht, de visuele vergroot en de expressie van de “spiegel van de ziel”.
 • De afvlakking van rimpels. Kleine rimpels verdwijnen en de diepe degenen die minder zichtbaar.

Awaderm geschikt voor elk huidtype en wordt toegepast bij mensen van alle leeftijden. Geen hormonen en natuurlijke actieve bestanddelen maken dat het voertuig veilig is, zelfs voor mensen die allergisch zijn voor cosmetica.

Composition Awaderm

Cream behoort tot de categorie van natuurlijke cosmetica. In de samenstelling bestanddelen van plantaardige oorsprong, die elk zijn ingesteld als een effectief middel.

 • Marapuama (extract). De plant Muira Puama (marapuama) heet “de boom van de potentie”. De bast en wortels hebben een sterk stimulerend effect op de huidcellen, het verhogen van voeding en zuurstof. Marapuama rijk aan vetzuren, etherische oliën, extract bevat stearine, lupeol en cumarine. Muira Puama – natuurlijke energie drank met een krachtige tonic effect. Helpt om wallen en de verdwijning van donkere kringen onder de ogen te verminderen, verstevigt gezichtscontouren.
 • Suma (Braziliaanse Ginseng). In een crème – extract van planten bezitten anti-allergische, anti-inflammatoire en lymfedrainage effect. Aminozuren en vitaminen die in de Braziliaanse ginseng, make-up de krachten van veroudering van de huid, de heropleving van haar.
 • Cucumber. Het extract van deze groente hydrateert, verfrist, verheldert en verzacht de gevoelige huid. Vermindert rimpels, verlicht wallen en zwelling, waardoor de ogen kijken meer expressief.
 • Licorice. Het extract van zoethout is al lang bekend om zijn sterke anti-inflammatoire werking. Ze heeft ook effectief witter uw huid zonder pigment.
 • White Lily. Anti-inflammatoire en versterkende werking van deze plant verhoogt de werking van andere componenten. White Lily extract is rijk aan aminozuren, essentiële stoffen voor het behoud van goed functionerende cellen.
 • Parfum samenstelling. Geeft cosmetische behandeling aangename geur.
 • Stabilizer. Verlengt de houdbaarheid van de room toe en laat het toe om de oorspronkelijke frisheid te behouden.

De crème van rimpels Awaderm je competent combinatie van ingrediënten van plantaardige oorsprong, met een vergelijkbaar effect zijn. Dankzij deze combinatie, het resultaat uit Awaderm is zeer uitgebreid, en lijkt sneller en duurt langer na de beëindiging van de cursus.

Gebruik instructies Awaderm

Wijze van toepassing is afhankelijk van de oorspronkelijke toestand van de persoon. vóór een belangrijke gebeurtenis waar ik wil vooral goed uitzien: Voor jonge huid met tekenen van vermoeidheid kan een one-off. De samenstelling direct verfrist en geeft uitgerust uiterlijk, verwijdert tekenen van vermoeidheid.

Op latere leeftijd aan de room Awaderm gebruiken kan al systematisch, als een primaire verzorgingsproducten met voedende en verjongend effect. In dit geval wordt de crème aangebracht op het overeenkomstige gebied van het gezicht tweemaal per dag met een lichte aanraking.

Getuigenis Awaderm

Awaderm onder de volgende symptomen toegepast:

 1. wallen, “zakken” onder de ogen,
 2. blauw of zwart in het gebied rond de oogleden,
 3. rimpels,
 4. pigmentvlekken.
 5. OL>

  Contra

  Er zijn geen contra-indicaties. Als je allergisch bent voor een van de componenten van de tools die u nodig hebt voor de eerste toepassing test, het aanbrengen van een DAB van crème op de binnenbocht van de elleboog en wachten tijdens de dag.

  Bij toepassing van de cosmetica op de huid worden blootgesteld aan het slijmvlies. Als dit gebeurt, spoelen met schoon water.

  Prijs Awaderm

  rimpelcrème Awaderm het herstellen van de orde in verschillende landen, en elk land heeft zijn eigen kosten. Om erachter te komen hoeveel het de verpakking van de crème Awaderm zal kosten voor uw land, verlaat een verzoek met de manager om te communiceren en vinden informatie tijdens een gesprek. De fabrikant biedt een promotie: als je 2 blikjes kopen crème derde als gift te geven.

  Waar Awaderm kopen

  Om Awaderm, genoeg om een ​​verzoek op de officiële site te verlaten en verder de vraagstukken met betrekking tot de orde te verduidelijken, te kopen in het gesprek met de Manager. In een speciaal formulier op de site om uw telefoonnummer te zetten en te wachten op callback

  Overzicht Awaderm -. Room, het geven van de jeugd van de huid rond de ogen. Wat is Awaderm? De jeugd is duidelijk, levendige uitstraling. De huid rond de ogen is de meest kwetsbare tijd: de wallen, ouderdomsvlekken, slappe, verlies van elasticiteit. Deze problemen geven het aantal jaren gewoond, een negatieve invloed op het uiterlijk, het indrukken effect op het gevoel van eigenwaarde.

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...