Potentie

Atlant Gel – potentie gel, recensies, prijs, waar te kopen, nu kopen

voor elke vertegenwoordiger van de sterke geslacht is erg aardig voor de grootte van zijn mannelijkheid. Heel vaak een tekort aan wenselijke cm leidt tot depressie. Om de penis velen willen verhogen, maar zonder toevlucht te nemen tot methoden, zoals chirurgie of vacuümpomp. In dit geval moet u een speciale crème genaamd Atlant Gel proberen. Volgens de producenten voor een maand deze tool voegt 5 cm aan de grootte.
Beschrijving intieme crème Atlant Gel

Op de markt brengen van producten voor intieme zones cream Atlant Gel verscheen relatief kort, maar heeft al verdiend tal van positieve recensies vanwege zijn vermogen om te bevorderen en te behouden van een erectie evenals het verhogen van de werkelijke grootte van de penis.

Belangrijke voordelen van deze tool zijn:

 • natuurlijke ingrediënten, veilig voor de gezondheid;
 • een merkbare toename van de fallus, sterker, meer persistent en langdurige erectie;
 • combineren crème met glijmiddel op waterbasis.

De crème Atlant Gel

Uitbreiding cream penis Atlant Gel heeft een volledig natuurlijke basis.

Het omvat de volgende componenten: EM>

De melk Thistle extract, sinds de oudheid bekend om zijn vermogen om het niveau van het hormoon testosteron, waardoor het verhogen van viriliteit te verhogen.

De wortel van de Peruaanse Maki – kruidenmiddel dat seksuele begeerte en uithoudingsvermogen tijdens het vrijen kan verhogen. Door blootstelling aan de actieve bestanddelen van de component verhoogt het aantal en de activiteit van sperma. Aldus aan de hormonale niveau, geen veranderingen.

extract van Epimedium heeft alle eigenschappen en kenmerken die inherent zijn aan de beruchte Viagra, namelijk verhoogt libido, normaliseert de bloedsomloop in de penis. Een ander positief aspect van deze plant is het immuunsysteem.

Het sap extract van het korstmos – effectieve component die de spieren ontspant en verhoogt de bloedstroom. In het resultaat van de zwellichamen van de penis begint te groeien in omvang. Vanwege het hoge gehalte Urologie zuur voorkwam de afbraak van bacteriën en geur.

Ginger positief beïnvloeden van de doorbloeding en sterker erecties.

Ginseng, beïnvloeden het metabolisme en verhoging van de penis weefsels.

Dimethicone een vloeistof volledig geurloos silicone, waarin de rol van glijmiddel speelt.

Paardenkastanje – activeert het proces van de bloedcirculatie

.

Betaine heeft een positief effect op de metabole processen en beschermt de mens tegen het risico van de ontwikkeling van BPH.

Muira Puama – helpt bij het versnellen van de productie van het hormoon testosteron en verbetert de seksuele begeerte

.

Specifieke enzymen die voor comfortabele en veilige uitrekken van het weefsel van de penis, zodat deze toeneemt in diameter en lengte.

Deze combinatie van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een hoge efficiency gereedschappen en, belangrijker nog, niet irriterend en veroorzaakt geen allergische reactie s.

Bestel

Hoe werkt crème Atlant Gel

Om een ​​maximaal effect te bereiken, is het raadzaam om de crème Atlant Gel toe te passen in combinatie met speciale oefeningen. In dit geval moet je geduldig te zijn en te begrijpen dat succes niet meteen komt. Een tube crème zal duren voor een maand. Fabrikanten beweren dat tijdens deze periode de omvang van de fallus is met tot wel vijf centimeter.

Denk meer in detail hoe de functie werkt.

Aangezien de tweede week van behandeling, ongeveer twee keer verhoogt de gevoeligheid van de penis in de helft van de lengte en omtrek toeneemt. De penis wordt steviger, een erectie langer duurt.

Vanaf de derde week van toepassing, de grootte van de fallus wordt veel groter, maar verbetert ook de anatomische vorm. Dit alles draagt ​​bij aan het feit dat de geslachtsgemeenschap alleen duurt ongeveer 70-75% langer dan voorheen.

De meest opmerkelijke positieve veranderingen beginnen te verschijnen vanaf de vierde week. Gedurende deze periode is de normale lengte wordt toegevoegd ongeveer 4-5 cm lang. Zo seksuele gevoelens worden acuter, orgasme levendiger en een lange levensduur.

Verwerking Atlant Gel

Uitbreiding cream fallus Atlant Gel is voor veel moderne mannen perfectioneren vinden dat bij regelmatig gebruik is in staat om hen te bevrijden van angst en onzekerheid. Het gebruik van deze tool is eenvoudig en gemak.

De procedure vereist een minimum van tijd:

1. Een kleine hoeveelheid crème aanbrengen op de penis erectie reinigen.

2. Lichte massage bewegingen te verspreiden over het oppervlak van het orgaan.

3. Na deze massage de enzymen in de samenstelling, beginnen te dringen in de huid en maakt ze elastischer. Ze kunnen gemakkelijk worden uitgerekt zonder enig ongemak en zeker niet in de resulterende schade.

Het is aanbevolen om deze crème 30 minuten voor intieme Dating van toepassing – gedurende welke tijd enzymen van de aanvulling tijd door te dringen in de weefsels van de penis en zorgen voor het gewenste effect zal hebben. Regelmatig gebruik van deze tool voor een maand, en u zult aangenaam verrast worden door het behaalde resultaat.

De effectiviteit van een intieme crème Atlant Gel

Intieme creme voor mannen Atlant Gel heeft een unieke kruiden samenstelling en een hoog rendement. De positieve eigenschappen zijn bevestigd door het uitgevoerde onderzoek.

Deze uitbreiding crème mannelijkheid heeft veel belangrijke voordelen:

 • de crème is zeer efficiënt – het resultaat is volledig in overeenstemming met de beloften van de fabrikant;
 • de huidige samenstelling van puur plantaardige ingrediënten die geen allergieën en andere problemen veroorzaken met betrekking tot de gezondheid;
 • de relatief snelle bereiken van het gewenste resultaat;
 • de eenvoud en gebruiksgemak;
 • crème Atlant Gel heeft een relatief lage kosten in vergelijking met andere supplementen om potentie te verhogen, dus is beschikbaar voor de consument.

Een merkbaar effect wordt waargenomen na drie tot vier weken na de eerste toepassing. Tijdens deze periode kan de lengte van de penis van een man te verhogen met ongeveer 3-5 cm En om ervoor te zorgen dat het resultaat was nog indrukwekkender, is het raadzaam om deze tool te gebruiken in het complex oefening bekend als methode Jelka. Het hoofddoel van deze techniek is de verzadiging van de penis significante hoeveelheid bloed in de omstandigheden van invloed van hoge druk. Deze oefeningen kunnen worden uitgevoerd natte of droge methode, dat wil zeggen met of zonder smeermiddel.

In combinatie met speciale oefeningen en massage crème Atlant Gel heeft vele voordelen, die een belangrijke rol spelen voor elke man:

 • is het voldoende om deze crème slechts één keer toe te passen tijdens de dag;
 • na een maand natuurlijk positieve veranderingen;
 • de fallus aanzienlijk versterkt, en de seksuele daad duurt veel langer dan wanneer deze crème;
 • vanwege de hoge efficiëntie, heeft dit supplement veel positieve reviews verdiend van klanten en artsen-urologen.

Mannen die vertrouwen in hun eigen consistentie hebben verloren, is het raadzaam om intieme crème Atlant Gel gebruiken als hygiënische producten, alsmede op erecties te verbeteren en de grootte van de penis tot wenselijk.

Zijn er contra-indicaties voor het gebruik van intieme crème Atlant Gel?

Cream voor mannen Atlant Gel heeft volledig natuurlijke plantaardige ingrediënten en daarom heeft geen contra-indicaties en bijwerkingen. Het enige geval waarin dit middel is gecontraïndiceerd is de individuele intolerantie van de componenten of overgevoelig reactie daarop. Bijwerkingen in het algemeen is het produkt niet veroorzaken, maar nog voor het gebruik ervan is het raadzaam om een ​​arts-endocrinoloog te raadplegen. Ook wordt het gereedschap niet gebruikt door jongens onder de 18 jaar.

Reviews over intieme crème voor mannen Atlant Gel

Crème voor penisvergroting Atlant Gel zeer effectief en makkelijk te gebruiken. Dit blijkt uit de vele reviews.

Basil, 30 jaar

Van jongs af aan een gevoel van onbehagen te wijten aan het feit dat de penis is niet zo groot als ik zou willen. En hoewel mijn partner nooit geklaagd, ik heb niet verdwijnen het gevoel dat er iets mis met mij. Ik werd prikkelbaar en zelfs begon te misbruik van alcohol, maar de situatie is nog verergerd. Begon te ernstige problemen met erectie, waardoor ik een vriendin achtergelaten hebben. Toen kwam mijn oog over de aankondiging van een crème Atlant Gel. Lang gedacht om te kopen of niet. Op het einde, was toen nog een kans en besteld. Ik werd gewonnen geheel plantaardige samenstelling en de aantrekkelijke kortingen worden aangeboden door de fabrikanten om de klant een voertuig voor de eerste keer te kopen. De derde week het gebruik van deze crème en ik kan gerust zeggen dat in deze tijd een paar centimeter nauwkeurig werden toegevoegd. Dus, ik raad aan degenen die niet zeker bent over de grootte van zijn mannelijkheid, en degenen die een zwakke erectie. Atlant Gel zal je helpen.

Inna, 25 jaar

Met echt een geweldige vent. Knap, intelligent, galant. Een woord – dream! Werd verliefd op. Maar als het ging om seks, het bleek, is er een klein probleem. Penis van 15 centimeter. En dit feit is zeer teleurstellend om mijn vriendje, hoewel hij probeert niet voor de geest te laten zien. Ik vroeg me af wat hem kon helpen … was het bezoek gerelateerde websites en een van hen zag de advertentie betekent Atlant Gel. Het bleek om een ​​supplement met een zachte, romige textuur, die de mogelijkheid om de lengte en diameter van de reproductieve orgaan verhogen en ook om erecties te versterken en in het algemeen een positief effect op de gezondheid van mannen hebben heeft zijn. Favoriete doorschemeren dat er een remedie. Hij bestelde het en ergens drie weken. En ik kan zeggen dat positieve veranderingen opgetreden. Ons intieme leven is aanzienlijk verbeterd.

Gregory, 50 jaar

ik, net als veel andere mensen, met de leeftijd, begonnen met problemen in de seksuele sfeer hebben. Ik heb het gevoel dat de kracht van de mens begon op te drogen. De vrouw werd meer en meer geïrriteerd, en ik heb een constante ongemak gevoeld. Over de crème Atlant Gel geleerd van zijn neef – hij gewillig sprak over alle eigenschappen van het supplement. Als iemand me anders gezegd – zou het niet geloven! En de neef, immers, een arts van opleiding. Nu gebruik ik de crème de tweede week en geen klachten. Meer recent, de onrustige problemen verdwijnen vanzelf. Heb het al aanbevolen aan al mijn vrienden.

De prijs van room Atlant Gel en waar ze te kopen

Door de hoge populariteit van intieme mens crème Atlant Gel, e-commerce, zijn er meer vervalsingen, die in de praktijk niets gemeen met het origineel. Mensen die geïnteresseerd zijn in de aankoop van dit instrument zijn, kan de vangst van de risico’s van het kopen van namaakgoederen – immers, we hebben al genoeg van Internet middelen die twijfelachtige aard zijn, waarbij een crème voor penisvergroting op een aanzienlijk lage kosten. In de meeste gevallen is dit te verhelpen heeft geen effect, en in het slechtste scenario kan nog erger.

Real en zeer effectieve Atlant Gel op basis van planten, kunt u alleen kopen de officiële website waar de prijs is …. Pas op voor imitaties, en laat uw intieme leven zal altijd goed!

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...