Nieuws

Agromax waar te kopen?Je krijgt een kaart aanvraagprocedure, advies over de timing en de methode overleg gedurende het seizoen. behandeling najaar van kiemen snelheid van 1 liter – Winter. per hectare, gevolgd door een standaard regeling voor de verbetering van tarwe uitlopen en winterhardheid. Wanneer transplanteren bereiden van een werkoplossing voor irrigatie van 1 liter.


sluiten de behandeling van de rechtszaak No. A / 2020 van 18/03/2020 in eerste instantie. Organisatie van de verzoeker, de hoeveelheid van de vordering roebel.


sluiten de behandeling van de rechtszaak No. A / 2020 2020/03/03 in eerste instantie. Informatie over de deelname

van OOO “Volga Oil Company” in de offertes zijn niet gevonden.


Er zijn gegevens over de deelname van de organisatie in de 9 voltooide arbitrage gevallen. gaan van quarantaine-certificaten en rassen. Voor elite zaden worden voorzien van alle documenten voor de staat subsidies voor elite zaad. Zaden van de winter gewassen voor implementatie in het najaar zaaien 2020 Verkopers zijn lang gesprek voor de koper om een ​​aankoop overtuiging maken dat de zogenaamde meststof meer.


Het land hebben we een zeer slechte rotsachtig en de oogst was altijd bescheiden. Maar vorig jaar, toen we probeerden het meststof. Organisatie Ltd “Agromax” opgenomen 21 juli 2005 en is gelegen op het adres van Moskou, straat MAGISTRALNAYA 3-I, D.


Daarop hoorde ik van mijn vriend dat ze ook hebben genoten. Toen in het voorjaar zijn we verhuisd naar een nieuw huis, een bed gemaakt van de grond, de bodem was klei, plus een noordelijk klimaat. Eerlijk gezegd, ik had niet gedacht dat – die zal groeien, ik vermoed dat we “gered” dit is wat meststof

.

Er is een grote vraag onder grote boerderijen, bedrijven en holdingov.Udobrenie uitstekend! Alles wat de foto’s worden geteeld met behulp van dezelfde. Had nooit bleek dit rendement te bereiken.


Alle kopers waren tevreden met de manier waarop de daaruit voortvloeiende korting en de kwaliteit van de gekochte voertuigen. Mijn buurman zag me mest op het land te bewerken en vroeg de echtscheiding of niet, alles wat er over geschreven?


We zijn blij om u de diensten in de selectie en levering van landbouwproducten (speciale) apparatuur en onderdelen aan te bieden aan het.


Agromax

Parts (

Het bevordert de actieve groei, herstelt en versterkt de wortels. Bodem voor de cactussen en vetplanten uit de meststof complex. Het bevordert de actieve groei, versterkt het wortelstelsel. Zeolieten worden gebruikt voor het filteren aquaria en als voedingssupplement voor dieren en vogels. Meer waterfilters, omdat de zeoliet een absorberende werking.Organisaties toegewezen INN, OGRN, Okpo. Zoals u weet, dit geldt voor de productie en assemblage lijn Rostselmash. Onder de voorwaarden van de fabrikant van het programma biedt de boeren een korting van 15% voor de vervaardigde apparaten, en de overheid subsidieert de korting. Gedurende de twee jaar van zijn activiteiten, heeft het programma opgedaan grote

populariteit onder de boeren Belgorod. Alleen in 2014, is het 30 eenheden van graan en voedergewassen apparatuur voor landbouwers, grote bedrijven, bedrijven van de regio Belgorod verkocht.


  • Volgens de traditie, verzamelden ze ‘s werelds toonaangevende fabrikanten van landbouwmachines en apparatuur, die worden aangeboden aan de boeren van ons en de naburige regio’s van het geavanceerde ontwerp
  • Het resultaat van grondbewerking -. De eliminatie van onkruid en diverse plagen, het behoud en de ophoping van vocht in de bodem.
  • Dus, gewoon Rostselmash, samen met haar officiële dealer in de Belgorod regio LLC “Agromaks” gepresenteerd in een keer drie moderne agrarische technologie model.
  • Harvester ACROS 580 tractoren VERSATILE 305 en trailer sproeiers VEELZIJDIGE 305 PS-850 bezet een centrale plaats in de tentoonstelling “BelgorodAgro 2014».
  • op de stand van de ‘Agromaks’ managers van agrarische bedrijven van de Belgorod regio ontvangen niet alleen informatie over de gepresenteerde landbouwmachines, maar ook voor de gehele lijn Rostselmash machines.

Informatie over deelname van OOO “Auto Cruise” in aanbestedingen gevonden. Informatie over de deelname van de organisatie in arbitrage doet er niet toe. De nieuwe rechtszaak No. A / 2020 van 2020/03/03 verzoeker, het bedrag van de vordering roebel. De nieuwe rechtszaak No. A / 2020 van 2020/03/18 verzoeker, het bedrag van de vordering roebel.


De belangrijkste activiteit is “Overige groothandel” nevenactiviteiten 21 stuks. Naamloze Vennootschap “Agromax” heeft een maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van RUB.


Deze innovatieve ontwikkeling van de binnenlandse agronomen kan bereiken verhoogde opbrengst, zonder de noodzaak van chemische meststoffen. Middelen actief gebruikt als lokaas, wordt het ook gebruikt voor het weken van zaden. Deze bio-meststof is perfect voor het spuiten en water geven, bemesten hen aardbeien begon vruchten af ​​te werpen.


Uw browser ondersteunt geen JavaScript! Om correct werken moet je JavaScript inschakelen. Minerale geconcentreerde meststof bemesten van chrysanten.


produceren vloeibare mest toevoeren micro

In 2019 winst van de onderneming bedroeg 3.845.000. Algemeen Directeur van de Naamloze Vennootschap “Agromaks” Gorbatov Sergey. De belangrijkste activiteit is de groothandel van landbouw en de bosbouw, apparatuur en benodigdheden, waaronder tractoren. Fosfor – groei stimuleert planten, verhoogt de productiviteit van land- en tuinbouwgewassen, het eiwitgehalte in de zaden. Agromax is een zeer efficiënte wijze waarop erin slaagt

om de groei van gewassen te versnellen.


De belangrijkste activiteit is de teelt van gewassen. Het bedrijf wordt geleid Chikin Alexander.


biofertilizers vozrozhdenieOtzyvy over kunstmest Agromaks bestaan ​​uitsluitend positief. Producten die vorm handige sachets, en in contact met de bodem is voortdurend actief. Dit alles wordt bevestigd door kopers die zeer tevreden zijn met de resultaten van de toepassing van de unieke bioudobreniya.Stalo interessant als een middel om invloed op mijn tuin. Inderdaad de groei van tomaten en aardappelen toe. Bio-meststof in PavlodarStalo interessant als een middel om invloed op mijn tuin.

Geen wonder dat priobrela.Rol chemie in het verhogen van de productiviteit van de landbouw kulturAgromaks – bio-meststof, die is gepatenteerd, is gecertificeerd, getest en herhaaldelijk getest. Wordt niet alleen gebruikt in persoonlijke boerderijen.


verbetert de smaak kwaliteit, hogere productiviteit. Dit alles wordt bevestigd door kopers die zeer tevreden zijn met de resultaten van de toepassing van de unieke bioudobreniya.K diverse noviteiten ben ik met belangstelling en op hetzelfde moment met een aantal wantrouwen. Een lange tijd geleden heb ik niet tegengekomen een kwaliteitsproduct. De organisatie ‘naamloze vennootschap “Agromax” geregistreerd 20 maart 2015 op het adres Tula regio, Uzlovaya District, Khitrovo, Bldg 98.


Winkels van producten en meststoffen gewasbeschermingsmiddelen in Moskou

De meststof van de as voor Chinese kool meststoffen uit as voor kamerplanten Stimulators van plantengroei is momenteel de biofertilizers Agromax gekocht meer dan 100 duizend. Mensen, en we hebben veel positieve recensies ontvangen. een nieuwe generatie van het product werkt echt op het resultaat.


Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *