Potentie

Acai Berry – prijs, waar te kopen, hoe het werkt, waar ze te kopen

Wat is Acai Berry?

De açai-bes is een druif-achtige vrucht die ook bekend staat als superfood vanwege de verschillende voordelen voor de gezondheid, het wordt gebruikt voor de behandeling van een aantal medische complicaties zoals gewichtsverlies, artritis, erectiestoornissen, kanker, hoge cholesterol, ontgifting als evenals verbetering van de algemene gezondheid. Het is een goede bron van vezels, gezonde vetten en antioxidanten. Ze worden verkocht in de vorm van bevroren pulp, sap, capsule en poeder en worden aangeprezen als de meest effectieve dieet aan te vullen.

Waar komt Acai Berry vandaan?

Acai bes groeit op de acai palmboom; Het is een oude vrucht die wordt gevonden in Midden-Amerika en Zuid-Amerika. Het kan ook worden gevonden in landen als Brazilië en Belize. Het heeft één zaad en heeft een karakteristieke paarse zwarte kleur. De vrucht is een vochtige omgeving, zoals moerassen te gedijen. Al duizenden jaren, heeft het Amazonewoud growingAcai Berry geweest.

Wat zijn de mogelijke voordelen voor de gezondheid?

Volgens een onderzoek Acaibes rijk aan anthocyanen waarin een vorm van plantaardige antioxidant dat het vermogen om het cholesterolgehalte in het bloed heeft zijn. Omdat het een superfood kan het helpen om te verliezen en te onderhouden gewicht. Modern beauty producten maken gebruik van acai olie, omdat het anti-oxidanten die een gezonde gloed op de huid kan geven bevat. Het is optimaal voor het houden van het spijsverteringsstelsel schoon; deze bes heeft krachtige ontgifting capaciteiten en is een traditionele bron van voedingsvezels. Acai is ook rijk aan ellaginezuur en vitamine C die de groei van kankercellen te onderdrukken. Een onderzoek toont aan dat polyfenolen verkregen uit acai vernietigd kankercel proliferatie door 56-86%.

Wat zijn de minpunten en bijwerkingen van Acai Berry?

U moet dit fruit vermijden als je gevoelig bent voor acai of pollen allergies.Acai Berry kan bepaalde bijwerkingen zoals diarree, ziek gevoel, hoofdpijn buikpijn evenals allergische reactie s veroorzaken.

Excess iets veroorzaakt bijwerkingen; moet u açai-bes nemen met mate om deze bijwerkingen te voorkomen.

De aanbevolen dosering en timing voor Acai Berry

Verschillende doseringsvormen zijn zoals poeders, sappen, capsules, crèmes, lotions en vloeistoffen. Capsuledosering aanbevelingen zijn doorgaans 1.000 mg of twee keer per dag met voedsel.

Acai sap kan tweemaal per dag worden ingenomen, eenmaal als je wakker wordt en een keer voor het slapen gaan, ongeveer 2 ounces in een dag.

Acai Berry Supplementen

Er zijn veel producten op de markt die beweert te acaibes dat voorziet u capsule met 1500 mg van pure gevriesdroogde acai poeder bevatten.

Acai Berry Interactions

Take acaibes supplement na overleg met uw zorgverzekeraar. Het kan interageren met pijnstillende geneesmiddelen, waaronder NSAIDs (niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen) zoals Aleve of ibuprofen.

Conclusie AcaiBerry

Acai bessen bieden antioxidanten en andere belangrijke voedingsstoffen die cruciaal zijn voor uw gezondheid. Acai kan rauw worden geconsumeerd, in dranken zoals sap, in tabletvorm, energiedranken en smoothies. Raadpleeg uw zorgverlener alvorens acaisupplement als u al een aantal andere medicijnen.

Gerelateerde berichten

  • Als ik je zou vragen wat uw favoriete groente was, je bijna zeker zou geen antwoord “rode biet.” Zelfs als ik vroeg … Lees meer
  • Als je aan mij de vraag, vragen: “Hoe werkt Epimedium Extract hulp van mannen met erectiestoornissen?” Ik zou ik antwoorden … Lees meer
  • chlorogeenzuur (CGA) Populariteit en UsesThere zijn verschillende stukken van marketing die beweren dat “groene koffie-extract,” … Lees meer

Stijn Hassan

Stijn Hassan is een 36-jarige personal trainer die houdt van volwassen kleurboeken, televisie kijken en voetbal. Hij is vermakelijk en vriendelijk, maar kan ook erg slecht en een beetje saai zijn.

Hij is een Nederlander Christen. Hij heeft een diploma in de sportwetenschappen.

Fysiek is Jerome in vrij goede vorm. Hij is van gemiddelde hoogte met walnoothuid, grijs haar en bruine ogen.

Hij groeide op in een middenklassebuurt. Zijn ouders scheidden toen hij klein was, maar bleven vrienden en zorgden voor een gelukkig, stabiel huis.

Hij is momenteel getrouwd met Margie Patsy Thomas. Margie is 4 jaar ouder dan hij en werkt als kunstenaar.

Jerome heeft vier kinderen met twee verschillende partners: vrouw Margie en ex-vriendin Michaela: Alanna 4 jaar, Teddy op de leeftijd van 5, Gertrude op de leeftijd van 7 en Ashleigh op de leeftijd van 18.

De beste vriend van Jerome is een personal trainer genaamd Wesley Gray. Ze kunnen het meestal goed vinden. Hij hangt ook rond met een personal trainer genaamd Caroline Palmer. Ze genieten samen van tiddlywinks.

Dit vind je misschien ook leuk...